Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Fdom5997
  • Kadaftar: 31 Dhésèmber 2016 06.31 (4 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 9.036
  • Cacahé akun kang gegayutan: 283
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ace.wikipedia.org17 Juni 2020 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org13 Juli 2019 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org27 Juni 2017 05.31digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org26 Oktober 2019 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org28 Mèi 2019 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org27 Agustus 2019 00.46digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org19 Dhésèmber 2017 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org30 Dhésèmber 2019 23.31digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org2 April 2017 04.25digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org13 Mèi 2017 22.33digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org9 Juli 2019 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org21 April 2019 05.58digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org13 Juli 2019 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org15 Oktober 2019 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org27 Agustus 2019 00.15digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org29 Juli 2017 18.27digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org11 Sèptèmber 2017 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org30 Juni 2018 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 02.35digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org5 Sèptèmber 2017 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org2 Mèi 2017 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org15 Agustus 2019 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org11 Novèmber 2019 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org3 Januari 2018 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org28 Agustus 2019 02.20digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org18 Oktober 2018 00.56digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org3 Agustus 2019 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org17 Maret 2020 01.02digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org30 April 2017 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org6 Oktober 2019 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org2 Fèbruari 2018 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org30 April 2017 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org26 Januari 2017 22.48digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org5 Agustus 2017 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org1 Juli 2017 17.07digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wiktionary.org6 Mèi 2020 04.04digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org3 Mèi 2017 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org1 Sèptèmber 2017 23.37digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org11 Januari 2017 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikipedia.org12 Sèptèmber 2019 21.48digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org24 Sèptèmber 2017 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org26 Oktober 2019 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org2 Agustus 2017 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org2 Sèptèmber 2017 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org2 Fèbruari 2018 00.54digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org30 Januari 2018 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org1 Fèbruari 2017 01.31digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org20 Januari 2017 21.42digawé nalika mlebu log(?)0
din.wikipedia.org13 Juli 2019 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org22 Novèmber 2017 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org6 Sèptèmber 2017 02.03digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org25 Juni 2017 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.26digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org4 Agustus 2017 19.09digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org31 Dhésèmber 2016 06.31akun anyar(?)8.955extendedconfirmed
en.wikibooks.org22 Januari 2017 17.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org4 Januari 2017 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org14 Januari 2018 01.19digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org4 Januari 2017 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org22 Sèptèmber 2017 19.35digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org31 Dhésèmber 2016 08.23digawé nalika mlebu log(?)81
eo.wikipedia.org16 Mèi 2017 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org23 Januari 2017 04.02digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikibooks.org29 Maret 2018 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org5 Januari 2017 05.23digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org9 Juli 2017 23.55digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org29 Mèi 2017 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org25 April 2020 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org29 Juli 2017 18.28digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org8 Juli 2017 18.42digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org4 Juni 2020 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org14 Juni 2017 04.25digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.26digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org10 Novèmber 2017 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org31 Mèi 2017 23.45digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org9 Januari 2017 18.29digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org27 Juni 2017 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.42digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org30 April 2017 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org4 Juni 2020 06.56digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org23 Novèmber 2018 07.39digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org20 Mèi 2020 06.01digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org8 Juli 2017 18.44digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wiktionary.org4 Agustus 2017 01.37digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org25 Agustus 2019 02.02digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wiktionary.org7 Novèmber 2020 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org20 Juli 2017 00.11digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org15 Juli 2017 19.01digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wiktionary.org7 Novèmber 2020 08.16digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org3 Agustus 2019 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org13 Agustus 2020 09.19digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org13 Juli 2019 02.09digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org15 Oktober 2019 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org4 Agustus 2017 01.37digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.23digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org5 Mèi 2021 00.48digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org29 Maret 2017 22.18digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org13 Mèi 2017 22.38digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org29 Juli 2017 18.28digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org12 Maret 2017 07.20digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org15 Oktober 2019 05.00digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org8 Juli 2017 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org4 Agustus 2017 19.08digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org29 Juli 2017 18.29digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org21 April 2017 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org21 April 2017 02.07digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org14 Oktober 2017 01.33digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org6 Oktober 2019 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org14 April 2018 21.44digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org2 Mèi 2017 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikibooks.org7 Agustus 2019 06.55digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org7 Agustus 2019 06.55digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org23 Januari 2020 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org17 Juni 2020 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org2 Mèi 2017 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org3 Januari 2018 00.09digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org6 Sèptèmber 2018 00.04digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org15 Oktober 2019 05.26digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org15 Agustus 2019 08.17digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org11 Agustus 2017 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
kbp.wikipedia.org2 April 2018 00.10digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.19digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org14 Oktober 2020 05.59digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org4 Agustus 2017 01.37digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org16 Juli 2017 22.39digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org10 Juli 2019 06.02digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org9 Oktober 2019 03.28digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.26digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org10 Fèbruari 2019 01.33digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org7 Novèmber 2020 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org8 Juli 2017 18.44digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org21 April 2019 06.02digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org2 Fèbruari 2018 00.54digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org14 Januari 2020 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org13 Mèi 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org23 Januari 2020 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org23 Januari 2020 06.09digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org31 Mèi 2017 23.45digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org29 Juli 2017 18.30digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org30 Dhésèmber 2019 22.28digawé nalika mlebu log(?)0
lld.wikipedia.org17 Novèmber 2020 06.03digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org1 Sèptèmber 2017 23.35digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org6 Januari 2019 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org31 Dhésèmber 2016 06.31digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org29 April 2017 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org10 Januari 2017 07.22digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org31 Dhésèmber 2016 06.31digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org31 Dhésèmber 2016 06.31digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org4 Agustus 2017 01.37digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org2 Januari 2018 23.12digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org13 Juli 2019 05.02digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org14 Juni 2017 04.22digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org14 Juni 2017 04.22digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org29 Agustus 2018 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org29 Juli 2017 18.31digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org29 Juli 2017 18.31digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.21digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org10 Maret 2018 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org10 Novèmber 2017 17.23digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org12 Sèptèmber 2019 22.18digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org1 Sèptèmber 2019 23.24digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org15 Juli 2017 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org26 Sèptèmber 2019 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org3 Oktober 2017 00.59digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org3 Oktober 2017 00.59digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org15 Maret 2021 07.21digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org1 Novèmber 2020 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org21 Oktober 2020 18.04digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org2 Mèi 2017 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikibooks.org3 Fèbruari 2020 21.34digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org29 Mèi 2017 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org29 Juli 2017 18.32digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org23 Mèi 2017 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org14 Oktober 2019 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org29 Juli 2017 18.33digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org7 Novèmber 2018 05.30digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org29 Mèi 2017 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org28 Maret 2020 19.39digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org13 Juli 2019 07.21digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org22 Sèptèmber 2019 18.09digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.44digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.44digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org11 Sèptèmber 2017 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org18 Novèmber 2019 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org21 April 2017 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org15 Oktober 2019 07.13digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org17 April 2017 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikisource.org24 Sèptèmber 2019 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.23digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org8 Maret 2017 01.40digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikibooks.org31 Mèi 2019 08.15digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org29 April 2017 14.36digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org14 Januari 2020 04.43digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org21 Oktober 2019 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org5 Mèi 2020 00.44digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org3 Agustus 2017 01.53digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org25 Novèmber 2017 08.16digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org30 Maret 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org18 Sèptèmber 2017 00.34digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org11 Agustus 2017 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org4 Agustus 2017 19.09digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org31 Agustus 2019 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org14 Oktober 2019 07.52digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wiktionary.org31 Dhésèmber 2020 08.14digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org1 Sèptèmber 2017 23.36digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org14 Januari 2020 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org18 Sèptèmber 2020 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org15 Juni 2017 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.27digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org29 Mèi 2017 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
shy.wiktionary.org20 Maret 2020 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org6 Januari 2017 18.56digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org18 Sèptèmber 2020 19.01digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org17 Sèptèmber 2017 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org18 Fèbruari 2020 08.47digawé nalika mlebu log(?)0
smn.wikipedia.org26 Januari 2021 22.48digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.44digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org29 April 2018 18.24digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org24 Sèptèmber 2019 21.18digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org27 Januari 2017 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org13 Juni 2018 21.38digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org15 Agustus 2019 08.30digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org16 Juli 2017 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wiktionary.org22 Sèptèmber 2017 21.29digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org3 Oktober 2019 18.02digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org29 Juli 2017 18.33digawé nalika mlebu log(?)0
st.wiktionary.org12 Dhésèmber 2020 10.01digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org21 Juni 2018 01.46digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org13 Mèi 2017 22.34digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org4 April 2018 08.21digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org17 April 2017 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org17 Sèptèmber 2017 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org29 Mèi 2017 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org31 Agustus 2019 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org8 Oktober 2019 02.18digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org15 Agustus 2019 08.45digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 07.34digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org14 Maret 2020 22.34digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org31 Mèi 2017 23.45digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org3 Maret 2018 19.16digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org17 Sèptèmber 2017 23.10digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 07.34digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org11 Agustus 2017 01.40digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org16 Sèptèmber 2019 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org29 Juli 2017 18.34digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org15 Agustus 2019 08.32digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org4 Agustus 2017 19.09digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 03.44digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org17 Sèptèmber 2017 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org29 Juli 2017 18.34digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org29 Juli 2017 18.34digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org3 Oktober 2017 00.59digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org20 Novèmber 2020 23.19digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org3 Sèptèmber 2017 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org10 Sèptèmber 2017 21.09digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org2 Novèmber 2017 20.36digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org6 Juni 2019 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org25 Januari 2021 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org25 Januari 2021 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org17 Oktober 2019 01.46digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org13 Juli 2019 02.09digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org6 Juni 2018 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org29 Juli 2017 18.30digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org22 Mèi 2017 23.56digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org22 Mèi 2017 23.56digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org8 Juli 2017 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org18 Oktober 2019 04.25digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org17 Oktober 2019 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org29 Juli 2017 18.27digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org20 Novèmber 2019 22.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org16 Juli 2017 22.39digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikibooks.org2 Novèmber 2019 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org4 April 2018 08.15digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org15 Juli 2017 19.01digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wiktionary.org7 Novèmber 2020 08.05digawé nalika mlebu log(?)0