Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Innotata
  • Kadaftar: 17 Oktober 2009 18.42 (12 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 517.634
  • Cacahé akun kang gegayutan: 477
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org5 Dhésèmber 2009 23.04digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org5 Maret 2016 16.28digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org19 Fèbruari 2010 19.31digawé nalika mlebu log(?)5
af.wikiquote.org11 Maret 2016 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org2 April 2016 23.53digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.04digawé nalika mlebu log(?)2
am.wikipedia.org13 Januari 2010 00.38digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org22 Novèmber 2009 01.46digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikisource.org17 Maret 2010 01.21digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org30 Agustus 2011 21.31digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org10 Dhésèmber 2011 19.16digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org1 Maret 2010 18.28digawé nalika mlebu log(?)12
ar.wikisource.org4 Juni 2010 20.52digawé nalika mlebu log(?)2
arz.wikipedia.org31 Agustus 2011 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org20 Juli 2010 17.59digawé nalika mlebu log(?)5
as.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)1
as.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org19 Juli 2018 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org14 Sèptèmber 2011 16.15digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org5 Agustus 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)10
az.wikipedia.org21 Januari 2010 14.50digawé nalika mlebu log(?)9
az.wikiquote.org7 Sèptèmber 2014 17.37digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikisource.org13 Mèi 2010 23.59digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org7 Januari 2010 17.47digawé nalika mlebu log(?)1
bat-smg.wikipedia.org20 Sèptèmber 2011 01.39digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org21 Juni 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org11 Fèbruari 2011 22.31digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org11 Agustus 2010 15.49digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org3 Januari 2010 20.51digawé nalika mlebu log(?)8
bg.wikiquote.org8 Maret 2016 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org19 Oktober 2014 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org26 Mèi 2010 21.48digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org26 Oktober 2010 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org6 Agustus 2010 01.36digawé nalika mlebu log(?)3
bo.wikipedia.org14 Dhésèmber 2009 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org19 Mèi 2010 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org22 Novèmber 2009 00.14digawé nalika mlebu log(?)11
br.wikisource.org17 Novèmber 2010 00.03digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org3 Maret 2010 21.20digawé nalika mlebu log(?)6
bs.wikinews.org19 Sèptèmber 2017 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org20 Agustus 2014 06.22digawé nalika mlebu log(?)11
bs.wikisource.org23 Juli 2010 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org31 Juli 2015 22.06digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.48digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org6 Novèmber 2009 19.17digawé nalika mlebu log(?)94
ca.wikinews.org13 Oktober 2014 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org20 Agustus 2014 01.02digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org31 Maret 2010 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org8 Novèmber 2009 00.15digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org22 April 2013 17.33digawé nalika mlebu log(?)516
ce.wikipedia.org27 Mèi 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org2 April 2010 19.36digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org5 Agustus 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org6 Fèbruari 2011 01.37digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org7 Sèptèmber 2010 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org21 Oktober 2009 20.27digawé nalika mlebu log(?)140.510filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org18 Dhésèmber 2009 15.28digawé nalika mlebu log(?)1
crh.wikipedia.org10 Dhésèmber 2011 19.17digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org6 Novèmber 2009 00.34digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org13 Juli 2010 16.36digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org2 Maret 2010 22.27digawé nalika mlebu log(?)11
cs.wikinews.org27 Juli 2015 05.58digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org20 Agustus 2014 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org9 Oktober 2010 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org2 Novèmber 2014 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org17 Agustus 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org15 Januari 2010 00.17digawé nalika mlebu log(?)5
cy.wikisource.org11 Dhésèmber 2009 18.21digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org20 Januari 2010 20.25digawé nalika mlebu log(?)24
da.wikiquote.org28 Sèptèmber 2014 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org15 Juli 2010 00.13digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org3 Mèi 2015 23.58digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org21 Oktober 2009 20.20digawé nalika mlebu log(?)461autoreview, editor
de.wikibooks.org13 Mèi 2010 17.12digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org30 Oktober 2014 18.38digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org10 Juli 2010 23.16digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org11 Maret 2010 21.44digawé nalika mlebu log(?)5
de.wikivoyage.org25 Sèptèmber 2014 19.22digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org19 Fèbruari 2010 23.42digawé nalika mlebu log(?)0
din.wikipedia.org19 Juli 2018 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org16 Maret 2011 18.49digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org1 April 2010 19.31digawé nalika mlebu log(?)0
dty.wikipedia.org27 Juli 2017 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org15 Juni 2010 16.11digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikivoyage.org2 Novèmber 2014 14.59digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org8 April 2010 15.05digawé nalika mlebu log(?)2
eml.wikipedia.org1 Agustus 2012 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org17 Oktober 2009 18.42akun anyar(?)42.982autoreviewer, extendedconfirmed, filemover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org7 Dhésèmber 2009 20.34digawé nalika mlebu log(?)7
en.wikinews.org28 Novèmber 2009 02.01digawé nalika mlebu log(?)18
en.wikiquote.org14 Januari 2010 15.38digawé nalika mlebu log(?)6
en.wikisource.org27 Oktober 2009 17.31digawé nalika mlebu log(?)3.608autopatrolled
en.wikiversity.org2 Fèbruari 2010 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org11 Dhésèmber 2012 03.17digawé nalika mlebu log(?)3
en.wiktionary.org19 Oktober 2009 15.46digawé nalika mlebu log(?)62
eo.wikipedia.org17 Januari 2010 03.12digawé nalika mlebu log(?)48
eo.wikisource.org11 Maret 2016 19.32digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org9 Novèmber 2009 22.40digawé nalika mlebu log(?)115
es.wikinews.org6 April 2011 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org1 Novèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikisource.org13 Mèi 2010 22.54digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org30 Dhésèmber 2009 23.25digawé nalika mlebu log(?)2
et.wiktionary.org23 Juli 2012 18.04digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org1 Juli 2010 21.15digawé nalika mlebu log(?)87
eu.wikiquote.org15 Oktober 2014 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org19 Agustus 2011 18.32digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org17 Fèbruari 2010 02.50digawé nalika mlebu log(?)6
fa.wikinews.org26 Oktober 2010 21.40digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org16 Maret 2016 23.40digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org1 Agustus 2012 13.12digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org30 Dhésèmber 2009 16.59digawé nalika mlebu log(?)58
fi.wikiquote.org25 Juli 2015 09.03digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org26 Sèptèmber 2014 20.40digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.11digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.07digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org8 Novèmber 2010 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org20 Agustus 2010 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org29 Oktober 2009 16.18digawé nalika mlebu log(?)262
fr.wikibooks.org23 Maret 2010 00.00digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org6 Maret 2010 01.02digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org23 Maret 2010 00.00digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org13 Maret 2010 00.31digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org23 Maret 2010 00.00digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org30 Sèptèmber 2014 17.39digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org11 Dhésèmber 2009 18.23digawé nalika mlebu log(?)6
fur.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org27 Oktober 2009 21.39digawé nalika mlebu log(?)2
gag.wikipedia.org17 Novèmber 2010 00.04digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.54digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org25 Fèbruari 2010 19.36digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org1 Fèbruari 2010 01.43digawé nalika mlebu log(?)4
glk.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.16digawé nalika mlebu log(?)6
gl.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org29 Januari 2010 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)1
gom.wikipedia.org17 Juli 2015 18.15digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.04digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org7 April 2010 20.19digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wiktionary.org8 Fèbruari 2010 21.31digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org10 Fèbruari 2010 19.15digawé nalika mlebu log(?)11
he.wikisource.org4 Juni 2010 20.52digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikivoyage.org24 April 2016 03.05digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org10 Januari 2010 00.31digawé nalika mlebu log(?)3
hi.wiktionary.org13 Mèi 2016 06.37digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org17 Januari 2010 03.14digawé nalika mlebu log(?)12
hr.wikibooks.org23 April 2010 00.12digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org1 Oktober 2014 20.41digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org29 Maret 2010 19.44digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org26 Agustus 2010 00.39digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org7 Januari 2010 21.54digawé nalika mlebu log(?)53
hu.wiktionary.org28 Agustus 2010 16.55digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org31 Mèi 2010 21.12digawé nalika mlebu log(?)3
hz.wikipedia.org6 Fèbruari 2011 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org24 Maret 2011 02.16digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org6 Maret 2010 19.04digawé nalika mlebu log(?)9
id.wikisource.org24 Fèbruari 2010 02.17digawé nalika mlebu log(?)1
id.wiktionary.org17 Oktober 2012 18.04digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ii.wikipedia.org15 Sèptèmber 2010 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org22 Juli 2010 23.28digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org6 Maret 2010 00.58digawé nalika mlebu log(?)1
inh.wikipedia.org19 Juli 2018 23.18digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org28 Juni 2010 12.47digawé nalika mlebu log(?)1
io.wiktionary.org26 Juli 2010 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org2 Maret 2010 22.27digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikibooks.org9 Agustus 2015 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org21 Oktober 2009 20.26digawé nalika mlebu log(?)81
it.wikinews.org10 Agustus 2010 18.43digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org31 Maret 2010 20.01digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org6 Mèi 2010 18.28digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org25 Sèptèmber 2014 21.53digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org13 Mèi 2016 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org13 Januari 2010 23.34digawé nalika mlebu log(?)144
ja.wikibooks.org20 Oktober 2021 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org18 Oktober 2014 18.39digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org31 Agustus 2010 17.07digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org29 Juli 2013 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org14 Juli 2011 18.17digawé nalika mlebu log(?)3
kaa.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org28 Novèmber 2014 20.10digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org23 Maret 2010 00.09digawé nalika mlebu log(?)1
kbd.wikipedia.org12 Mèi 2012 15.28digawé nalika mlebu log(?)0
kbp.wikipedia.org27 Juli 2017 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org2 Juli 2010 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org8 Fèbruari 2010 18.49digawé nalika mlebu log(?)2
kl.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)1
koi.wikipedia.org26 Oktober 2010 21.40digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org19 Fèbruari 2010 23.10digawé nalika mlebu log(?)11
ko.wikinews.org15 Oktober 2014 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org4 Juni 2010 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org27 Dhésèmber 2011 18.35digawé nalika mlebu log(?)2
krc.wikipedia.org27 April 2010 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
kr.wikipedia.org6 Fèbruari 2011 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.10digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org30 Juni 2010 17.23digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org5 Juli 2010 15.37digawé nalika mlebu log(?)1
kv.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org24 April 2010 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org8 Agustus 2014 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org28 Juni 2010 21.16digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org21 Novèmber 2009 15.32digawé nalika mlebu log(?)12
la.wikibooks.org27 Juli 2010 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org27 Juli 2010 21.25digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org18 Novèmber 2009 17.21digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org27 Juli 2010 21.25digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org29 Januari 2010 21.34digawé nalika mlebu log(?)2
lez.wikipedia.org8 Mèi 2012 22.36digawé nalika mlebu log(?)1
lfn.wikipedia.org24 Mèi 2018 04.33digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.10digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org26 Juli 2010 18.56digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org10 Agustus 2014 05.27digawé nalika mlebu log(?)1
login.wikimedia.org24 Juli 2013 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org31 Juli 2015 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org21 Juli 2011 16.53digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikipedia.org18 Fèbruari 2010 14.47digawé nalika mlebu log(?)11
lt.wikiquote.org18 Maret 2016 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org11 Dhésèmber 2009 18.23digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org12 Novèmber 2009 17.00digawé nalika mlebu log(?)4
mai.wikipedia.org25 Juli 2015 10.42digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org1 Agustus 2012 13.10digawé nalika mlebu log(?)0
mdf.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org30 Oktober 2009 16.21digawé nalika mlebu log(?)1
meta.wikimedia.org19 Oktober 2009 20.51digawé nalika mlebu log(?)23
mg.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)4
mhr.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org10 April 2010 19.29digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org10 April 2010 17.14digawé nalika mlebu log(?)8
ml.wikibooks.org19 Sèptèmber 2017 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org19 Sèptèmber 2017 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org30 Juni 2010 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org1 April 2011 20.33digawé nalika mlebu log(?)0
mni.wikipedia.org19 Juni 2021 18.22digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org28 Fèbruari 2010 20.28digawé nalika mlebu log(?)7
mrj.wikipedia.org26 Oktober 2010 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org17 Mèi 2010 16.51digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wikipedia.org9 Januari 2010 02.58digawé nalika mlebu log(?)7
mt.wikipedia.org22 Juni 2010 17.34digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)2
myv.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org22 Juni 2010 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org26 Agustus 2010 16.48digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org1 April 2010 14.52digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org3 Juni 2010 21.58digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org22 Novèmber 2009 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org30 Dhésèmber 2009 23.24digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org10 Dhésèmber 2009 17.40digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org1 Juli 2010 19.26digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wikibooks.org30 Sèptèmber 2014 08.01digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wiktionary.org30 Sèptèmber 2014 08.00digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org8 Dhésèmber 2009 02.35digawé nalika mlebu log(?)105
nl.wikiquote.org2 Sèptèmber 2014 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org19 Fèbruari 2010 23.43digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org5 Novèmber 2014 05.58digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org1 Maret 2010 23.16digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org25 Fèbruari 2010 17.04digawé nalika mlebu log(?)8
nov.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org30 Dhésèmber 2009 23.25digawé nalika mlebu log(?)23
no.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org19 Maret 2010 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org6 Novèmber 2009 15.40digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org27 Maret 2010 19.24digawé nalika mlebu log(?)2
ny.wikipedia.org1 Agustus 2012 13.12digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.16digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org28 Oktober 2016 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org12 April 2011 15.20digawé nalika mlebu log(?)1
or.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org17 April 2012 15.09digawé nalika mlebu log(?)1
pag.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org27 Mèi 2013 22.07digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org23 Juni 2010 22.21digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.13digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org17 Novèmber 2010 00.03digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
pi.wikipedia.org15 Fèbruari 2016 00.57digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org20 Januari 2010 20.25digawé nalika mlebu log(?)75
pl.wikinews.org28 April 2011 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org24 Sèptèmber 2014 23.27digawé nalika mlebu log(?)3
pl.wikisource.org5 Juli 2010 15.57digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org20 Oktober 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org4 Maret 2011 03.35digawé nalika mlebu log(?)4
pms.wikipedia.org17 Maret 2010 21.59digawé nalika mlebu log(?)22
pnb.wikipedia.org8 Mèi 2011 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org23 Fèbruari 2016 19.00digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org8 Novèmber 2009 19.21digawé nalika mlebu log(?)89
pt.wikinews.org30 Sèptèmber 2014 00.14digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org8 Mèi 2010 17.37digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org29 Sèptèmber 2014 21.51digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org11 April 2022 15.01digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org24 April 2010 13.49digawé nalika mlebu log(?)2
rm.wikipedia.org22 Fèbruari 2011 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org1 Agustus 2012 13.12digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.57digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org17 Juni 2010 19.15digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org28 Juni 2010 17.09digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org14 Mèi 2010 15.02digawé nalika mlebu log(?)118
ro.wikinews.org10 Mèi 2016 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org18 Mèi 2010 17.56digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org10 Mèi 2016 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org23 Novèmber 2011 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org17 Novèmber 2009 20.19digawé nalika mlebu log(?)49uploader
ru.wikibooks.org14 Maret 2016 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org15 Oktober 2014 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org20 Agustus 2014 01.08digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org16 Mèi 2010 00.49digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org16 Juli 2015 02.27digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org1 Juli 2010 19.27digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org30 Dhésèmber 2009 23.25digawé nalika mlebu log(?)1
sah.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org8 Sèptèmber 2018 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org21 Dhésèmber 2011 21.53digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikisource.org29 Maret 2011 19.45digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org18 Maret 2010 00.49digawé nalika mlebu log(?)18
sc.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org23 April 2010 14.42digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org23 Maret 2010 21.21digawé nalika mlebu log(?)6
simple.wikipedia.org9 Novèmber 2009 13.45digawé nalika mlebu log(?)22
simple.wiktionary.org19 Maret 2010 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org15 Juli 2010 00.14digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikibooks.org13 Juli 2010 16.09digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org28 Mèi 2010 00.48digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikiquote.org12 Oktober 2014 02.46digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org25 Juni 2010 22.28digawé nalika mlebu log(?)11
sl.wikiquote.org28 Sèptèmber 2017 22.30digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org8 Sèptèmber 2018 04.55digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org8 Sèptèmber 2018 04.55digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org17 Oktober 2011 23.58digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org22 Novèmber 2009 01.47digawé nalika mlebu log(?)3
so.wikipedia.org31 Agustus 2010 15.49digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org16 Novèmber 2009 17.29digawé nalika mlebu log(?)166autopatrolled
sq.wikipedia.org28 Fèbruari 2011 19.24digawé nalika mlebu log(?)3autoreview, editor
sq.wikiquote.org13 Oktober 2014 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org18 Januari 2010 16.42digawé nalika mlebu log(?)21
sr.wikinews.org15 Oktober 2014 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org28 Sèptèmber 2017 22.25digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org15 Oktober 2014 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.13digawé nalika mlebu log(?)0
strategy.wikimedia.org2 Novèmber 2010 15.49digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org27 Sèptèmber 2014 18.36digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org26 Maret 2010 22.01digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org28 Novèmber 2009 20.59digawé nalika mlebu log(?)236
sv.wikisource.org17 Sèptèmber 2014 20.11digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org13 Oktober 2014 05.12digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org20 Agustus 2018 22.25digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org16 Fèbruari 2010 23.08digawé nalika mlebu log(?)4
szl.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org4 Mèi 2010 16.35digawé nalika mlebu log(?)6
ta.wikinews.org19 Sèptèmber 2017 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org23 Juli 2012 18.05digawé nalika mlebu log(?)1
tcy.wikipedia.org27 Juli 2017 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org17 Novèmber 2010 00.03digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org24 April 2018 09.10digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org5 April 2010 22.25digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org13 Maret 2010 02.44digawé nalika mlebu log(?)1
te.wikisource.org29 Maret 2010 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org9 Sèptèmber 2014 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org21 Juni 2010 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikipedia.org23 Maret 2010 21.14digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikisource.org19 Sèptèmber 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org4 April 2016 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org17 Maret 2010 22.07digawé nalika mlebu log(?)44
tn.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org6 Agustus 2011 17.05digawé nalika mlebu log(?)2
tpi.wikipedia.org20 Novèmber 2009 20.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org23 Novèmber 2009 20.44digawé nalika mlebu log(?)21
tr.wikiquote.org20 Oktober 2014 00.26digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org29 Maret 2010 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org3 Mèi 2010 16.35digawé nalika mlebu log(?)3
ts.wikipedia.org22 Juni 2010 17.34digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org20 Januari 2010 23.34digawé nalika mlebu log(?)1
tum.wikipedia.org20 Maret 2016 23.01digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org15 Oktober 2014 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org10 Fèbruari 2011 00.39digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wikipedia.org27 Mèi 2013 21.47digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org10 Fèbruari 2010 19.16digawé nalika mlebu log(?)15
uk.wikisource.org25 Fèbruari 2010 21.04digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org27 Novèmber 2009 17.43digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikiquote.org19 Maret 2016 23.39digawé nalika mlebu log(?)0
usability.wikimedia.org1 Sèptèmber 2010 22.13digawé nalika mlebu log(?)1
uz.wikipedia.org21 Juni 2013 15.25digawé nalika mlebu log(?)109
vec.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikisource.org17 Novèmber 2010 00.03digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org6 Fèbruari 2012 17.51digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org23 Fèbruari 2016 19.00digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org23 Dhésèmber 2009 23.15digawé nalika mlebu log(?)46
vi.wikisource.org9 Juni 2010 19.14digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org6 April 2010 19.26digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.11digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org7 Mèi 2010 23.05digawé nalika mlebu log(?)1
war.wikipedia.org23 April 2010 14.40digawé nalika mlebu log(?)7
wa.wikipedia.org18 Maret 2010 00.10digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wiktionary.org28 Agustus 2010 16.56digawé nalika mlebu log(?)1
www.wikidata.org23 Fèbruari 2013 16.00digawé nalika mlebu log(?)326.859
wo.wikipedia.org10 Agustus 2014 18.26digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org12 Agustus 2010 20.28digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org18 Maret 2010 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikisource.org18 Maret 2010 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org13 Maret 2016 08.19digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)2
zea.wikipedia.org15 Mèi 2010 01.12digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org15 Juli 2010 18.17digawé nalika mlebu log(?)25
zh-min-nan.wikisource.org27 Maret 2010 19.19digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org7 Novèmber 2018 00.13digawé nalika mlebu log(?)1
zh-yue.wikipedia.org1 Agustus 2012 13.10digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org26 Novèmber 2009 17.03digawé nalika mlebu log(?)45
zh.wikiquote.org13 Mèi 2022 15.01digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org16 Maret 2016 23.11digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org19 Sèptèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org23 Juli 2012 18.05digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wikipedia.org17 Agustus 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0