Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: JV01Rizky
  • Kadaftar: 11 April 2013 19.55 (9 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 4
  • Cacahé akun kang gegayutan: 1
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
jv.wikipedia.org11 April 2013 19.55Wiki asal(?)4