Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: KernelFreeze
  • Kadaftar: 19 Sèptèmber 2012 19.15 (8 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 3.170
  • Cacahé akun kang gegayutan: 702
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.49digawé nalika mlebu log(?)2
ace.wikipedia.org19 Fèbruari 2013 20.26digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.49digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
af.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.49digawé nalika mlebu log(?)2
ak.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
als.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
am.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
am.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
ang.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
an.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
arc.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org8 Oktober 2013 01.41digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ast.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ay.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
ay.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
az.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bar.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
bat-smg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
ba.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
bcl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
be-tarask.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bh.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bm.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
bpy.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
br.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
br.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bug.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)1
bxr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikipedia.org14 Sèptèmber 2013 17.10digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cbk-zam.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
ce.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
ch.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
ckb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
commons.wikimedia.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)43
co.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
co.wikimedia.org28 Maret 2013 23.46digawé nalika mlebu log(?)19
co.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
crh.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikipedia.org13 Agustus 2013 00.39digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cu.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cy.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cy.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
cy.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org11 Juni 2013 20.03digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
de.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
diq.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
dsb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
dz.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
ee.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
eml.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org27 Sèptèmber 2012 22.58digawé nalika mlebu log(?)15
en.wikibooks.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikinews.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikiquote.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikisource.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikiversity.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikivoyage.org31 Maret 2013 23.14digawé nalika mlebu log(?)2
en.wiktionary.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikipedia.org19 Sèptèmber 2012 19.15akun anyar(?)2.205patroller, rollbacker
es.wikibooks.org8 Novèmber 2012 22.05digawé nalika mlebu log(?)2
es.wikinews.org20 Maret 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikiquote.org13 Oktober 2013 23.12digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikisource.org7 Juni 2013 20.24digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikiversity.org20 April 2013 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
es.wikivoyage.org19 Januari 2013 21.52digawé nalika mlebu log(?)9
es.wiktionary.org18 Januari 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
et.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
et.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikisource.org9 Mèi 2018 19.38digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
ext.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikipedia.org18 Juni 2013 00.28digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fj.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fj.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fo.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
frp.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
frr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org13 Fèbruari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fur.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
fy.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
gan.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wikipedia.org12 Juni 2013 02.29digawé nalika mlebu log(?)2
gd.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
glk.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org24 Oktober 2012 21.49digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
gu.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
gv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
gv.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
hak.wikipedia.org5 Oktober 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
ha.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
ha.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)1
haw.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org14 Sèptèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
he.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hif.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hr.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org25 Sèptèmber 2013 22.37digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ia.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
ia.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ia.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
id.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ig.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ik.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
ilo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
io.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
io.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
is.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org20 April 2013 19.34digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
it.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
iu.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
iu.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikipedia.org11 Oktober 2013 16.10digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.53digawé nalika mlebu log(?)1
jbo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
jbo.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
jv.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ki.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
kk.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
kl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kl.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
km.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
km.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
km.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
koi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
krc.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ku.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
ky.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
lad.wikipedia.org30 Maret 2013 23.55digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
la.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)2
lbe.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
lez.wikipedia.org21 Maret 2013 18.48digawé nalika mlebu log(?)2
lg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
lij.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org18 Juli 2013 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
lo.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
ltg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
map-bms.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mdf.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
www.mediawiki.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)47
meta.wikimedia.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)135autopatrolled
mg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mhr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
min.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mi.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
ms.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mt.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
mt.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)2
mwl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
myv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
my.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
nap.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
na.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
ne.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
new.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org8 Oktober 2013 18.29digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nov.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org3 April 2013 20.11digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
nrm.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
oc.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
om.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pap.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pa.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pdc.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pfl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pih.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikipedia.org25 Sèptèmber 2013 22.37digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
pms.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
qu.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
rm.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)1
rmy.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
rn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
roa-rup.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
roa-rup.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
rue.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org21 Januari 2013 20.25digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sah.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
scn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sco.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sc.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sd.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sd.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
se.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sg.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org21 Januari 2013 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sk.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sm.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
wikisource.org7 Juni 2013 20.24digawé nalika mlebu log(?)2
so.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
so.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
species.wikimedia.org19 Sèptèmber 2012 19.16digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)2
srn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ss.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
stq.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
st.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
sv.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
sv.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikiversity.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
sw.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
sw.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
szl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
test2.wikipedia.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)2
test.wikipedia.org29 Januari 2013 19.29digawé nalika mlebu log(?)6
test.wikidata.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)2
tet.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
te.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
th.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
ti.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tk.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tk.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)2
tn.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tn.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
to.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tpi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)1
tpi.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikimedia.org30 Sèptèmber 2013 20.30digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
ts.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
tt.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
tyv.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikipedia.org5 Sèptèmber 2013 00.03digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikinews.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
uz.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
uz.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
uz.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
vec.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
vep.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikibooks.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
war.wikipedia.org20 Oktober 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)2
wa.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
www.wikidata.org18 Januari 2013 19.49digawé nalika mlebu log(?)37
wikimania2014.wikimedia.org14 Fèbruari 2014 20.58digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wikiquote.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
wuu.wikipedia.org19 Fèbruari 2013 22.06digawé nalika mlebu log(?)2
xal.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
xh.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
xmf.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikisource.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wiktionary.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
yo.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
za.wikipedia.org1 Novèmber 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)1
zea.wikipedia.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wikisource.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org8 April 2013 19.59digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikibooks.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org5 Maret 2014 23.30digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wikipedia.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wiktionary.org1 Novèmber 2013 20.00digawé nalika mlebu log(?)1