Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: King G.A
  • Kadaftar: 19 April 2011 21.31 (10 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 41.346
  • Cacahé akun kang gegayutan: 138
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ace.wikipedia.org30 Maret 2013 17.12digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.42digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org19 Juli 2019 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org20 Agustus 2011 19.42digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org13 Fèbruari 2021 17.25digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org12 Oktober 2011 10.04digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.48digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org18 April 2012 12.43digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.23digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org25 Juni 2011 00.40digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.48digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org10 Dhésèmber 2011 16.51digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org27 Sèptèmber 2011 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org5 Maret 2020 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org10 Juni 2011 10.14digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org19 Fèbruari 2021 22.05digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org6 Juni 2011 20.11digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org31 Januari 2021 22.26digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.23digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org22 Juni 2011 00.04digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org11 Juli 2011 13.15digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org15 Juni 2011 19.57digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org11 Mèi 2011 16.35digawé nalika mlebu log(?)2
diq.wikipedia.org20 Juli 2012 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org19 Mèi 2019 01.20digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org19 April 2011 21.31digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Edit-warring and an unwilligness or inability to communicate with others, see https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Administrators%27_noticeboard/Incidents&oldid=1025098072#User:King_G.A.
  • editing (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
2.231extendedconfirmed
en.wikibooks.org22 Agustus 2011 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org15 Oktober 2011 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org15 Oktober 2011 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org22 Agustus 2011 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org22 Agustus 2011 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org26 Sèptèmber 2013 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org15 Oktober 2011 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org18 Sèptèmber 2011 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org20 April 2011 21.44digawé nalika mlebu log(?)9
et.wikipedia.org12 Oktober 2011 10.06digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.45digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org15 Sèptèmber 2011 19.31digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org10 Juni 2011 10.14digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org10 Novèmber 2011 17.26digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org29 Fèbruari 2012 14.49digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org21 Mèi 2011 08.30digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org14 Agustus 2012 19.23digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org10 Dhésèmber 2011 16.48digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org8 April 2021 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org19 April 2011 21.31akun anyar(?)37.672autopatrolled
he.wikibooks.org11 Juni 2014 14.48digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org3 Oktober 2013 14.51digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org9 Juli 2013 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org3 Dhésèmber 2012 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org22 Juni 2011 00.05digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org14 Mèi 2011 17.25digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org10 Dhésèmber 2011 16.55digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org19 Juni 2011 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org2 Sèptèmber 2011 18.42digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org18 Mèi 2011 19.43digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org19 Juli 2013 23.23digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org15 Oktober 2011 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org26 Sèptèmber 2013 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org6 Juni 2011 22.32digawé nalika mlebu log(?)1
iu.wikipedia.org24 April 2012 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org6 Juni 2011 16.10digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org31 Oktober 2012 15.14digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org27 Oktober 2012 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.52digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org4 Mèi 2011 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
kbp.wikipedia.org14 Dhésèmber 2019 20.34digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org19 Juli 2013 23.23digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org2 April 2012 21.36digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org21 Juni 2011 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org21 Agustus 2011 18.10digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org10 Dhésèmber 2011 16.57digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org19 Januari 2021 14.36digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org5 Dhésèmber 2012 18.58digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org29 April 2012 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org26 Juli 2011 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org10 Juni 2014 22.18digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org12 Oktober 2011 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org29 Sèptèmber 2013 07.37digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org18 Juli 2013 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org26 Juli 2011 12.39digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org10 Juli 2011 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org15 Oktober 2011 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org5 Mèi 2011 19.27digawé nalika mlebu log(?)7
mk.wikipedia.org19 Juni 2011 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org20 Novèmber 2020 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org12 Sèptèmber 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org10 Juni 2011 10.12digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org12 Oktober 2011 10.10digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org18 Mèi 2011 19.43digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.48digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikipedia.org19 Juni 2011 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org4 Juni 2011 15.48digawé nalika mlebu log(?)1
qu.wikipedia.org19 Juli 2013 23.23digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org14 Juni 2011 15.47digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikipedia.org20 April 2011 21.54digawé nalika mlebu log(?)169uploader
ru.wikinews.org24 Sèptèmber 2013 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org26 Agustus 2012 17.37digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org3 Dhésèmber 2011 17.51digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org4 Fèbruari 2012 11.26digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org3 Oktober 2012 01.58digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.26digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org23 Agustus 2011 21.55digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org15 Juli 2011 20.40digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org19 Juni 2011 16.19digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org14 Juni 2011 15.47digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org7 Novèmber 2011 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org22 Agustus 2011 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org7 Sèptèmber 2011 16.53digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org23 Agustus 2011 21.55digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org15 Mèi 2011 21.35digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org13 Juni 2020 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org10 Novèmber 2011 17.26digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org29 April 2012 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org10 Oktober 2011 15.52digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org10 Juni 2011 12.44digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org26 Juli 2011 09.01digawé nalika mlebu log(?)1
vep.wikipedia.org11 Juli 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org19 Juni 2011 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org1 Fèbruari 2013 22.57digawé nalika mlebu log(?)1.249
yi.wikipedia.org19 Fèbruari 2012 20.19digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org1 Juli 2013 07.23digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org11 Juli 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org11 Juli 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org11 Juli 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0