Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Kundewi
  • Kadaftar: 17 Sèptèmber 2019 01.37 (2 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 506
  • Cacahé akun kang gegayutan: 25
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ary.wikipedia.org26 Januari 2022 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikipedia.org30 Januari 2020 12.03digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org30 Januari 2020 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org15 Maret 2021 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org2 Oktober 2019 14.06digawé nalika mlebu log(?)20
en.wikipedia.org3 Oktober 2019 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikibooks.org9 Oktober 2019 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org22 Dhésèmber 2019 12.33digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org6 April 2020 01.15digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org21 Maret 2020 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org10 April 2021 11.58digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org17 Sèptèmber 2019 01.56digawé nalika mlebu log(?)11
id.wikibooks.org6 April 2020 01.22digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org3 Oktober 2019 12.49digawé nalika mlebu log(?)1
id.wiktionary.org6 Oktober 2019 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org17 Maret 2020 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org17 Sèptèmber 2019 01.37akun anyar(?)390
jv.wikisource.org24 Mèi 2022 03.42digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wiktionary.org13 Maret 2020 12.47digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org17 Sèptèmber 2019 01.37digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org23 April 2020 14.32digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org17 Sèptèmber 2019 01.37digawé nalika mlebu log(?)61
wikisource.org22 Dhésèmber 2019 12.33digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org19 Oktober 2019 02.22digawé nalika mlebu log(?)3
www.wikidata.org22 Oktober 2019 01.06digawé nalika mlebu log(?)20