Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Miguel2706
  • Kadaftar: 11 Mèi 2018 18.41 (2 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 12
  • Cacahé akun kang gegayutan: 5
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
en.wikipedia.org11 Mèi 2018 18.42digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org11 Mèi 2018 18.41akun anyar(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Abuso de múltiples cuentas
  • editing (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
  • layang-èl dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
12
login.wikimedia.org11 Mèi 2018 18.41digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org11 Mèi 2018 18.41digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org11 Mèi 2018 18.41digawé nalika mlebu log(?)0