Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Mohammad Firda Ari Sanjaya
  • Kadaftar: 12 Fèbruari 2016 06.08 (6 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 14
  • Cacahé akun kang gegayutan: 7
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
commons.wikimedia.org24 April 2016 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org24 April 2016 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org24 April 2016 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org12 Fèbruari 2016 06.08akun anyar(?)14
login.wikimedia.org12 Fèbruari 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org12 Fèbruari 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org12 Fèbruari 2016 06.08digawé nalika mlebu log(?)0