Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Nokil
  • Kadaftar: 13 Fèbruari 2017 22.30 (5 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 148
  • Cacahé akun kang gegayutan: 47
  • Dikunci: inggih
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
az.wikipedia.org5 Maret 2018 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org18 Fèbruari 2018 11.51digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikipedia.org14 Januari 2019 19.16digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Bot: AI identified vandalism. Disagree? Write to: admin-requests@wikimedia.bg
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
5
bo.wikipedia.org14 Juli 2018 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org22 Dhésèmber 2017 18.48digawé nalika mlebu log(?)7
cs.wikipedia.org15 Januari 2019 14.34digawé nalika mlebu log(?)5
cv.wikipedia.org22 Dhésèmber 2017 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org7 Januari 2019 15.57digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org14 Januari 2019 19.26digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Kein Wille zur enzyklopädischen Mitarbeit erkennbar
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
  • layang-èl dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
8
dv.wikipedia.org15 Januari 2019 13.38digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org20 Fèbruari 2017 10.27digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikinews.org13 Januari 2019 21.12digawé nalika mlebu log(?)6
en.wikiquote.org12 Mèi 2018 18.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org14 Januari 2019 18.40digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org7 Fèbruari 2018 20.11digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org10 Maret 2018 19.13digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org15 Januari 2019 14.59digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org15 Dhésèmber 2017 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org29 Sèptèmber 2018 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org14 Januari 2019 19.20digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikipedia.org17 Januari 2018 17.37digawé nalika mlebu log(?)3
it.wikipedia.org21 Fèbruari 2018 20.41digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org17 Sèptèmber 2018 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org14 Januari 2019 20.20digawé nalika mlebu log(?)3
ko.wiktionary.org11 Oktober 2018 10.35digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org13 Fèbruari 2017 22.30digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org13 Fèbruari 2017 22.30digawé nalika mlebu log(?)3
meta.wikimedia.org13 Fèbruari 2017 22.30digawé nalika mlebu log(?)11
ml.wikipedia.org15 Januari 2019 14.18digawé nalika mlebu log(?)4
pa.wikipedia.org14 Juli 2018 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org13 Januari 2018 20.43digawé nalika mlebu log(?)4
ro.wikipedia.org16 Januari 2019 11.25digawé nalika mlebu log(?)2
rue.wikipedia.org13 Maret 2018 15.18digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org13 Fèbruari 2017 22.30akun anyar(?)46
ru.wikinews.org14 Fèbruari 2018 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org8 Fèbruari 2018 21.04digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org18 Fèbruari 2018 16.48digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org23 Dhésèmber 2017 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org3 Oktober 2018 17.50digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org14 Januari 2019 18.35digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org14 Januari 2018 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org14 Juli 2018 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org14 Januari 2019 18.39digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org18 Fèbruari 2017 17.34digawé nalika mlebu log(?)27
uk.wikivoyage.org7 Fèbruari 2018 12.33digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org29 Sèptèmber 2018 11.31digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2018.wikimedia.org6 Maret 2018 09.52digawé nalika mlebu log(?)1