Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Stijnsation
  • Kadaftar: 11 Juli 2011 09.20 (10 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 5.060
  • Cacahé akun kang gegayutan: 146
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
af.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org17 Dhésèmber 2011 12.44digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikipedia.org17 Agustus 2011 16.03digawé nalika mlebu log(?)1
an.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.32digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikipedia.org8 Oktober 2013 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.27digawé nalika mlebu log(?)1
bar.wikipedia.org28 Novèmber 2011 21.24digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org22 Sèptèmber 2011 15.01digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org8 Agustus 2011 12.23digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org7 Sèptèmber 2011 17.32digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org28 Novèmber 2011 20.45digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org3 Oktober 2011 16.27digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org3 Sèptèmber 2011 14.35digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org12 Juli 2011 09.22digawé nalika mlebu log(?)6
ceb.wikipedia.org29 Dhésèmber 2011 14.55digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org31 Januari 2012 18.50digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org6 Agustus 2011 15.04digawé nalika mlebu log(?)3
co.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.35digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.28digawé nalika mlebu log(?)5
cy.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.59digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org8 Agustus 2011 11.45digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikipedia.org19 Juli 2011 16.12digawé nalika mlebu log(?)28
de.wiktionary.org17 Juni 2013 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org30 Dhésèmber 2014 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.38digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org11 Juli 2011 09.45digawé nalika mlebu log(?)206
en.wikibooks.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org28 Sèptèmber 2013 21.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org19 Juli 2011 12.33digawé nalika mlebu log(?)5
es.wikipedia.org12 Juli 2011 09.14digawé nalika mlebu log(?)11
et.wikipedia.org17 Agustus 2011 18.26digawé nalika mlebu log(?)3
eu.wikipedia.org20 Juli 2011 13.39digawé nalika mlebu log(?)2
ext.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.59digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org19 Juli 2011 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org15 Agustus 2011 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org10 Agustus 2011 15.17digawé nalika mlebu log(?)10
fj.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 12.48digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org26 Januari 2012 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org3 Maret 2012 15.40digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org12 Juli 2011 08.18digawé nalika mlebu log(?)44
fy.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.54digawé nalika mlebu log(?)3
gag.wikipedia.org21 Agustus 2011 11.24digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wikipedia.org26 Sèptèmber 2011 21.17digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wikipedia.org18 Agustus 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org6 Sèptèmber 2011 19.47digawé nalika mlebu log(?)3
gv.wikipedia.org8 Agustus 2011 10.52digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org10 Agustus 2011 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org7 Sèptèmber 2011 17.34digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org20 Juli 2011 16.57digawé nalika mlebu log(?)2
hsb.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.33digawé nalika mlebu log(?)1
ht.wikipedia.org12 Juli 2011 09.22digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org10 Agustus 2011 14.36digawé nalika mlebu log(?)3
hy.wikipedia.org19 Januari 2014 12.02digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org11 Juli 2011 11.03digawé nalika mlebu log(?)3
incubator.wikimedia.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org17 Juni 2013 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org20 Juli 2011 16.56digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org8 Agustus 2011 10.51digawé nalika mlebu log(?)9
ja.wikipedia.org8 Agustus 2011 09.22digawé nalika mlebu log(?)5
jbo.wikipedia.org26 Januari 2012 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org2 Sèptèmber 2011 21.03digawé nalika mlebu log(?)6
ka.wikipedia.org21 Agustus 2011 11.27digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.34digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikipedia.org18 Agustus 2011 20.05digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org8 Agustus 2011 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.33digawé nalika mlebu log(?)1
kv.wikipedia.org3 Maret 2012 12.39digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org17 Juni 2013 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org7 Sèptèmber 2011 17.41digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org9 Agustus 2011 08.56digawé nalika mlebu log(?)1
lij.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.34digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikipedia.org19 Juli 2011 12.34digawé nalika mlebu log(?)238
lmo.wikipedia.org8 Agustus 2011 10.52digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org18 Juli 2013 22.34digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.30digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wikipedia.org10 Agustus 2011 11.08digawé nalika mlebu log(?)2
www.mediawiki.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org7 Novèmber 2011 18.11digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org12 Dhésèmber 2011 18.54digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org7 Agustus 2011 14.13digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org18 Agustus 2011 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org19 Juli 2011 16.32digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org20 Juli 2011 12.28digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org15 Agustus 2011 11.00digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org18 Agustus 2011 10.27digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org18 Agustus 2011 10.27digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org11 Juli 2011 09.20akun anyar(?)4.347
nl.wikiquote.org18 Dhésèmber 2011 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org23 Novèmber 2011 10.59digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org10 Agustus 2011 10.52digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikipedia.org11 Juli 2011 10.37digawé nalika mlebu log(?)10
nrm.wikipedia.org17 Juni 2013 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org11 Agustus 2011 11.41digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org17 Agustus 2011 18.25digawé nalika mlebu log(?)1
pam.wikipedia.org4 Dhésèmber 2011 09.37digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org17 Agustus 2011 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org23 Sèptèmber 2011 19.30digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org20 Juli 2011 13.44digawé nalika mlebu log(?)5
pms.wikipedia.org6 Agustus 2011 15.29digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org18 Juli 2011 13.24digawé nalika mlebu log(?)15
qu.wikipedia.org28 Novèmber 2011 21.04digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org11 Juli 2011 14.59digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikipedia.org10 Agustus 2011 13.49digawé nalika mlebu log(?)3
scn.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.39digawé nalika mlebu log(?)1
sco.wikipedia.org9 Oktober 2011 13.16digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org17 Juni 2013 14.32digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.39digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org8 Agustus 2011 09.21digawé nalika mlebu log(?)13
sk.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.31digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikipedia.org31 Agustus 2011 18.21digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org8 Novèmber 2011 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org17 Juni 2013 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org27 Novèmber 2011 09.18digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org26 Agustus 2011 18.47digawé nalika mlebu log(?)1
stq.wikipedia.org10 Sèptèmber 2011 17.05digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org19 Dhésèmber 2011 17.54digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org2 Sèptèmber 2011 16.37digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org19 Juli 2011 13.11digawé nalika mlebu log(?)14
sw.wikipedia.org15 Agustus 2011 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org17 Juni 2013 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org2 Sèptèmber 2011 19.55digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.31digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.43digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org17 Dhésèmber 2011 12.52digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org31 Januari 2012 17.39digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.31digawé nalika mlebu log(?)7
vls.wikipedia.org13 Agustus 2011 14.55digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org6 Agustus 2011 14.36digawé nalika mlebu log(?)4
war.wikipedia.org8 Sèptèmber 2011 14.42digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org29 Sèptèmber 2011 20.38digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org8 Mèi 2013 19.29digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Vandalism
  • editing (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
7
xmf.wikipedia.org9 Fèbruari 2012 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org8 Agustus 2011 11.41digawé nalika mlebu log(?)1
zh-classical.wikipedia.org17 Juni 2013 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17 Juni 2013 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org8 Agustus 2011 14.58digawé nalika mlebu log(?)1