Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Tamawashi
  • Kadaftar: 27 Mèi 2014 21.08 (8 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 533.071
  • Cacahé akun kang gegayutan: 120
  • Dikunci: inggih
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ace.wikipedia.org13 Juni 2014 21.50digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org18 Juni 2014 01.53digawé nalika mlebu log(?)1
als.wikipedia.org11 Juni 2014 16.49digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org7 Juni 2014 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org21 Juni 2014 07.18digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org19 Juni 2014 22.54digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org26 Juni 2014 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org15 Juli 2014 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org26 Juni 2014 23.58digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org26 Juni 2014 18.34digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikipedia.org12 Juni 2014 18.47digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikipedia.org12 Juni 2014 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org12 Juni 2014 22.02digawé nalika mlebu log(?)10
ca.wikipedia.org7 Juni 2014 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org7 Juni 2014 14.10digawé nalika mlebu log(?)1
ce.wikipedia.org6 Juli 2014 11.40digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Abusing multiple accounts
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
11.776
cs.wikipedia.org7 Juni 2014 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org13 Juni 2014 02.38digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org20 Juni 2014 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org7 Juni 2014 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org29 Mèi 2014 12.21digawé nalika mlebu log(?)51
de.wikivoyage.org4 Juli 2014 09.34digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org26 Juni 2014 02.06digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org20 Juni 2014 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikipedia.org27 Mèi 2014 21.08akun anyar(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Abusing multiple accounts: Wikipedia:Sockpuppet investigations/Tobias Conradi
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
345
en.wikibooks.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org8 Juni 2014 15.53digawé nalika mlebu log(?)6
es.wikipedia.org29 Mèi 2014 22.36digawé nalika mlebu log(?)14
et.wikipedia.org20 Juni 2014 20.54digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikimedia.org20 Juni 2014 22.09digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org20 Juni 2014 20.55digawé nalika mlebu log(?)1
ext.wikipedia.org13 Juni 2014 02.34digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org13 Juli 2014 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org7 Juni 2014 22.18digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org18 Juni 2014 01.49digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org6 Juni 2014 18.34digawé nalika mlebu log(?)13
fy.wikipedia.org20 Juni 2014 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org18 Juni 2014 01.41digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org20 Juni 2014 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org23 Juni 2014 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org7 Juni 2014 14.47digawé nalika mlebu log(?)9
hsb.wikipedia.org20 Juni 2014 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org18 Juli 2014 12.43digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org8 Juni 2014 19.16digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org11 Juni 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org13 Juni 2014 08.37digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org12 Juni 2014 19.03digawé nalika mlebu log(?)6
ilo.wikipedia.org20 Juni 2014 20.59digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org9 Juni 2014 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org13 Juni 2014 08.18digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org6 Juni 2014 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org20 Juni 2014 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org6 Juni 2014 22.45digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org19 Juni 2014 17.16digawé nalika mlebu log(?)3
ka.wikipedia.org20 Juni 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)12
kk.wikipedia.org19 Juni 2014 05.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org6 Juni 2014 22.45digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org20 Juni 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org7 Juni 2014 13.43digawé nalika mlebu log(?)26
login.wikimedia.org27 Mèi 2014 21.08digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org18 Juni 2014 01.58digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wikipedia.org13 Juli 2014 00.43digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org19 Juni 2014 17.16digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org27 Mèi 2014 21.11digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wikipedia.org20 Juni 2014 01.16digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org6 Juni 2014 16.10digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org19 Juni 2014 19.37digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org6 Juni 2014 17.56digawé nalika mlebu log(?)4
nds.wikipedia.org2 Juli 2014 06.21digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org6 Juni 2014 16.42digawé nalika mlebu log(?)9
nov.wikipedia.org12 Juni 2014 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org13 Juni 2014 02.56digawé nalika mlebu log(?)1
oc.wikipedia.org21 Juli 2014 23.32digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org30 Juni 2014 10.41digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikipedia.org7 Juni 2014 00.57digawé nalika mlebu log(?)26
ps.wikipedia.org13 Juli 2014 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org6 Juni 2014 16.17digawé nalika mlebu log(?)13
pt.wikivoyage.org4 Juli 2014 01.41digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org19 Juni 2014 22.53digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org29 Juni 2014 11.52digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org11 Juni 2014 07.40digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikipedia.org29 Mèi 2014 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org20 Juni 2014 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org13 Juni 2014 02.05digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org18 Juli 2014 17.05digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org7 Juni 2014 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org20 Juni 2014 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org7 Juni 2014 15.30digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikipedia.org7 Juni 2014 14.32digawé nalika mlebu log(?)3
wikisource.org13 Juli 2014 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org29 Mèi 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org6 Juni 2014 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org12 Juni 2014 20.40digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org18 Juni 2014 02.00digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org19 Juni 2014 17.11digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org7 Juni 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)1
tet.wikipedia.org20 Juni 2014 00.14digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org2 Juli 2014 05.13digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org13 Juni 2014 23.03digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org9 Juni 2014 14.52digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org6 Juli 2014 11.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org8 Juni 2014 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org13 Juni 2014 20.55digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikisource.org19 Juli 2014 23.16digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org8 Juni 2014 21.11digawé nalika mlebu log(?)7
vo.wikipedia.org13 Juni 2014 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org17 Juni 2014 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org2 Juli 2014 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org29 Mèi 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Abusing multiple accounts
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
520.706
zh-yue.wikipedia.org26 Juni 2014 19.40digawé nalika mlebu log(?)10
zh.wikipedia.org6 Juni 2014 22.45digawé nalika mlebu log(?)6