Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Vietjang
  • Kadaftar: 23 Juni 2020 12.10 (2 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 11
  • Cacahé akun kang gegayutan: 5
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ga.wikipedia.org23 Juni 2020 12.32digawé nalika mlebu log(?)3
jv.wikipedia.org23 Juni 2020 12.13digawé nalika mlebu log(?)8
login.wikimedia.org23 Juni 2020 12.10digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org23 Juni 2020 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org23 Juni 2020 12.10akun anyar(?)0