Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: YMS
  • Kadaftar: 5 Sèptèmber 2008 15.16 (14 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 213.078
  • Cacahé akun kang gegayutan: 612
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org30 Juni 2010 22.10digawé nalika mlebu log(?)1
ace.wikipedia.org18 Mèi 2010 17.03digawé nalika mlebu log(?)1
ady.wikipedia.org9 Dhésèmber 2016 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org29 Sèptèmber 2008 22.41digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org10 Juni 2010 09.28digawé nalika mlebu log(?)1
als.wikipedia.org29 Sèptèmber 2008 22.43digawé nalika mlebu log(?)2
am.wikipedia.org24 Oktober 2008 11.53digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikipedia.org6 Novèmber 2008 16.08digawé nalika mlebu log(?)10
ang.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org29 Sèptèmber 2008 22.41digawé nalika mlebu log(?)1
arc.wikipedia.org9 Fèbruari 2009 12.28digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 07.34digawé nalika mlebu log(?)10
ar.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org26 Januari 2011 20.55digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org9 Dhésèmber 2016 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org6 Juli 2010 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org4 Januari 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org24 Januari 2009 23.42digawé nalika mlebu log(?)1
ast.wikipedia.org15 April 2009 21.41digawé nalika mlebu log(?)4
as.wikipedia.org18 Mèi 2010 17.04digawé nalika mlebu log(?)1
as.wikisource.org4 Januari 2013 08.38digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org15 Juni 2017 20.40digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org30 Juni 2010 22.10digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org30 Juni 2010 22.10digawé nalika mlebu log(?)5
azb.wikipedia.org5 Januari 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org29 Sèptèmber 2008 10.46digawé nalika mlebu log(?)3
az.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org29 Maret 2016 20.45digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org28 Januari 2014 18.38digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org2 Oktober 2008 17.30digawé nalika mlebu log(?)2
bat-smg.wikipedia.org29 April 2009 19.26digawé nalika mlebu log(?)1
ba.wikipedia.org8 Novèmber 2009 16.44digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org30 Juni 2010 22.11digawé nalika mlebu log(?)3
be-tarask.wikipedia.org14 Novèmber 2008 15.01digawé nalika mlebu log(?)4
beta.wikiversity.org14 Fèbruari 2011 11.11digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org21 April 2009 08.53digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org4 Januari 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 20.55digawé nalika mlebu log(?)6
bg.wikibooks.org1 Fèbruari 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org1 Fèbruari 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org1 Fèbruari 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org1 Fèbruari 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org1 Fèbruari 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org30 Juni 2010 22.11digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org30 Juni 2010 22.11digawé nalika mlebu log(?)2
bjn.wikipedia.org17 Oktober 2010 17.22digawé nalika mlebu log(?)1
blk.wikipedia.org18 Agustus 2022 16.50digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org30 Juni 2010 22.11digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wikipedia.org21 April 2009 09.20digawé nalika mlebu log(?)12
bn.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org8 April 2014 08.34digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org14 Agustus 2009 19.48digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org21 April 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)2
br.wikipedia.org16 Sèptèmber 2008 19.36digawé nalika mlebu log(?)7
br.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 21.29digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org13 Novèmber 2010 18.02digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org27 Sèptèmber 2008 13.11digawé nalika mlebu log(?)21
bs.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org22 April 2014 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org28 Januari 2014 18.37digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org8 Fèbruari 2009 14.44digawé nalika mlebu log(?)2
bxr.wikipedia.org2 Novèmber 2009 18.56digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org16 Sèptèmber 2008 16.32digawé nalika mlebu log(?)24
ca.wikinews.org29 Dhésèmber 2015 20.55digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org22 April 2014 12.02digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org14 Mèi 2011 11.02digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org11 Mèi 2009 18.23digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.34digawé nalika mlebu log(?)2
cdo.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.34digawé nalika mlebu log(?)2
ceb.wikipedia.org21 April 2009 09.20digawé nalika mlebu log(?)2
ce.wikipedia.org21 April 2009 13.48digawé nalika mlebu log(?)1
chr.wikipedia.org18 Maret 2013 14.40digawé nalika mlebu log(?)2
ch.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.34digawé nalika mlebu log(?)1
chy.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.34digawé nalika mlebu log(?)1
ckb.wikipedia.org18 Agustus 2009 17.25digawé nalika mlebu log(?)1
commons.wikimedia.org13 Sèptèmber 2008 17.34digawé nalika mlebu log(?)4.630autopatrolled
co.wikipedia.org26 Januari 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.35digawé nalika mlebu log(?)1
cr.wikipedia.org6 Novèmber 2012 16.05digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wikipedia.org18 Mèi 2010 17.06digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org13 Sèptèmber 2008 21.24digawé nalika mlebu log(?)30
cs.wikibooks.org1 Fèbruari 2011 09.04digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org1 Fèbruari 2011 09.04digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org1 Fèbruari 2011 09.04digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org1 Fèbruari 2011 09.04digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org6 Juli 2010 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.35digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikipedia.org18 Mèi 2010 17.06digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org3 Oktober 2008 18.51digawé nalika mlebu log(?)7
cy.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikiquote.org13 Oktober 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 18.03digawé nalika mlebu log(?)20
da.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 23.10digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org5 Sèptèmber 2008 15.16Wiki asal(?)33.535autoreview, editor
de.wikibooks.org28 Sèptèmber 2008 10.59digawé nalika mlebu log(?)13
de.wikinews.org28 Sèptèmber 2008 20.47digawé nalika mlebu log(?)13
de.wikiquote.org28 Sèptèmber 2008 20.46digawé nalika mlebu log(?)5
de.wikisource.org13 Sèptèmber 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)11
de.wikiversity.org28 Sèptèmber 2008 20.47digawé nalika mlebu log(?)5
de.wikivoyage.org10 Novèmber 2012 18.54digawé nalika mlebu log(?)22
de.wiktionary.org13 Sèptèmber 2008 12.33digawé nalika mlebu log(?)121autoreview
din.wikipedia.org12 Juli 2017 22.41digawé nalika mlebu log(?)1
diq.wikipedia.org8 Oktober 2008 17.46digawé nalika mlebu log(?)1
dsb.wikipedia.org23 Agustus 2009 08.11digawé nalika mlebu log(?)0
dty.wikipedia.org21 Agustus 2017 12.31digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org24 Novèmber 2008 10.18digawé nalika mlebu log(?)2
dz.wikipedia.org6 Novèmber 2012 16.05digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.35digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 17.59digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikinews.org9 Fèbruari 2018 22.43digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org22 April 2014 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org31 Januari 2011 21.36digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org6 Juli 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org17 Mèi 2013 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org27 Fèbruari 2010 12.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 07.35digawé nalika mlebu log(?)904extendedconfirmed
en.wikibooks.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)207editor
en.wikinews.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)8
en.wikiquote.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)6
en.wikisource.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikiversity.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikivoyage.org11 Novèmber 2012 20.30digawé nalika mlebu log(?)2
en.wiktionary.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org16 Sèptèmber 2008 18.21digawé nalika mlebu log(?)26
eo.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org15 Juni 2016 10.23digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org30 Agustus 2015 11.03digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org20 Maret 2011 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org12 Sèptèmber 2008 18.19digawé nalika mlebu log(?)165
es.wikibooks.org21 Oktober 2009 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org29 Maret 2010 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org6 Juli 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org6 Juli 2010 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org6 Juli 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org4 Januari 2013 08.38digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 08.12digawé nalika mlebu log(?)4
et.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikimedia.org26 Oktober 2013 19.23digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org9 Dhésèmber 2016 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org21 Sèptèmber 2008 17.25digawé nalika mlebu log(?)2
eu.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikiquote.org22 April 2014 15.09digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org22 Oktober 2008 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 17.47digawé nalika mlebu log(?)4
fa.wikibooks.org21 Oktober 2009 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org17 Oktober 2010 17.22digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org22 April 2014 15.08digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org11 Novèmber 2014 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org6 Novèmber 2012 16.05digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org24 Oktober 2008 18.47digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 18.02digawé nalika mlebu log(?)26
fi.wikibooks.org15 Dhésèmber 2009 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org19 Juli 2016 20.01digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org12 Fèbruari 2014 21.24digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org6 Juli 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikivoyage.org8 Dhésèmber 2016 20.38digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.44digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org11 Mèi 2009 19.41digawé nalika mlebu log(?)1
frp.wikipedia.org20 Januari 2010 17.24digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org23 Agustus 2010 21.24digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org12 Sèptèmber 2008 18.19digawé nalika mlebu log(?)136
fr.wikibooks.org1 Novèmber 2009 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org17 Novèmber 2008 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org30 Juni 2010 22.09digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org30 Juni 2010 22.08digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org30 Juni 2010 22.07digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org22 Oktober 2008 17.26digawé nalika mlebu log(?)1
fur.wikipedia.org17 Mèi 2010 21.05digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org28 Fèbruari 2009 10.50digawé nalika mlebu log(?)5
fy.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org13 Novèmber 2010 16.48digawé nalika mlebu log(?)1
gan.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.34digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org5 Oktober 2008 16.48digawé nalika mlebu log(?)3
ga.wiktionary.org23 Mèi 2009 18.14digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org8 Novèmber 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)6
gd.wiktionary.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org30 Sèptèmber 2008 08.06digawé nalika mlebu log(?)13
gl.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 02.45digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 02.47digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wiktionary.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org18 Juni 2015 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org19 April 2018 17.33digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org28 Oktober 2009 13.40digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikisource.org4 Januari 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
guw.wikipedia.org18 Agustus 2022 16.50digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org29 April 2009 19.28digawé nalika mlebu log(?)2
hak.wikipedia.org12 Novèmber 2012 09.51digawé nalika mlebu log(?)1
ha.wikipedia.org2 Fèbruari 2010 20.45digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org14 Novèmber 2008 15.20digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 07.45digawé nalika mlebu log(?)6
he.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org13 Oktober 2016 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org29 Maret 2010 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org28 Maret 2013 08.40digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org13 Maret 2018 18.00digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org16 Maret 2010 13.53digawé nalika mlebu log(?)3
hi.wikipedia.org28 Sèptèmber 2008 19.03digawé nalika mlebu log(?)6
hi.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.07digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikivoyage.org25 Sèptèmber 2017 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 17.22digawé nalika mlebu log(?)14
hr.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org21 Juli 2015 18.03digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org9 Januari 2018 22.15digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org27 Novèmber 2008 21.44digawé nalika mlebu log(?)2
ht.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 00.09digawé nalika mlebu log(?)14
hu.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 18.02digawé nalika mlebu log(?)27
hu.wikibooks.org6 Juli 2010 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikinews.org1 Fèbruari 2011 22.39digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org1 Fèbruari 2011 22.39digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org1 Fèbruari 2011 22.39digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org7 Oktober 2008 17.00digawé nalika mlebu log(?)3
hy.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org6 Sèptèmber 2016 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
hyw.wikipedia.org7 April 2019 17.20digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org21 April 2009 09.06digawé nalika mlebu log(?)3
ia.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org27 April 2009 20.01digawé nalika mlebu log(?)31
id.wikibooks.org18 Mèi 2015 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org7 Mèi 2014 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org22 Januari 2014 11.52digawé nalika mlebu log(?)0
id.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org19 Dhésèmber 2009 14.01digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.37digawé nalika mlebu log(?)1
ik.wikipedia.org23 Juli 2010 23.44digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org21 April 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)2
incubator.wikimedia.org30 Juni 2010 22.01digawé nalika mlebu log(?)1
inh.wikipedia.org19 April 2018 17.33digawé nalika mlebu log(?)2
io.wikipedia.org27 April 2009 20.54digawé nalika mlebu log(?)3
io.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org30 Sèptèmber 2008 08.10digawé nalika mlebu log(?)6
is.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 08.49digawé nalika mlebu log(?)101
it.wikibooks.org21 Oktober 2009 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org6 Juli 2010 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org6 Juli 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org6 Juli 2010 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org6 Juli 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org23 Juli 2010 23.44digawé nalika mlebu log(?)3
jam.wikipedia.org11 Mèi 2016 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 17.25digawé nalika mlebu log(?)50
ja.wikibooks.org6 Juli 2010 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org6 Juli 2010 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org9 Dhésèmber 2016 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org23 Januari 2014 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org10 Sèptèmber 2014 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.59digawé nalika mlebu log(?)4
kaa.wikipedia.org11 Sèptèmber 2009 17.50digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org23 Maret 2011 19.35digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org6 Novèmber 2008 17.23digawé nalika mlebu log(?)6
ka.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org13 Mèi 2016 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org17 April 2011 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org19 Maret 2011 00.48digawé nalika mlebu log(?)0
kbp.wikipedia.org27 Juni 2017 13.09digawé nalika mlebu log(?)0
kcg.wikipedia.org16 Mèi 2022 17.14digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org23 Maret 2011 19.35digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org23 Maret 2011 19.35digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikipedia.org21 April 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)2
kk.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org13 Mèi 2009 19.47digawé nalika mlebu log(?)1
km.wikipedia.org21 April 2009 13.48digawé nalika mlebu log(?)15
km.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org5 Juli 2010 20.58digawé nalika mlebu log(?)1
koi.wikipedia.org17 Oktober 2010 17.22digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 15.20digawé nalika mlebu log(?)18
ko.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org23 Agustus 2010 21.24digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org10 Sèptèmber 2014 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org23 Agustus 2010 21.25digawé nalika mlebu log(?)1
ksh.wikipedia.org4 Novèmber 2008 15.05digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wikipedia.org23 Maret 2011 19.35digawé nalika mlebu log(?)4
ku.wikipedia.org21 Sèptèmber 2008 15.22digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org23 Maret 2011 19.35digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org23 Maret 2011 19.35digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.31digawé nalika mlebu log(?)1
ky.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org16 April 2009 21.18digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org29 Sèptèmber 2008 19.01digawé nalika mlebu log(?)7
la.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org17 Mèi 2009 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org19 Dhésèmber 2012 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org24 Juni 2009 20.27digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org7 Oktober 2008 09.10digawé nalika mlebu log(?)5
lb.wikiquote.org30 Juni 2010 22.09digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org27 Maret 2012 19.31digawé nalika mlebu log(?)0
lfn.wikipedia.org19 April 2018 17.33digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org1 Novèmber 2012 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org28 Novèmber 2008 16.34digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikibooks.org13 Novèmber 2010 18.02digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org12 Oktober 2009 19.12digawé nalika mlebu log(?)1
ln.wikipedia.org21 April 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)1
login.wikimedia.org22 Juli 2013 11.14digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org16 Juni 2011 19.34digawé nalika mlebu log(?)4
lrc.wikipedia.org18 Juni 2015 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org19 Maret 2011 00.48digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org16 Sèptèmber 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikiquote.org22 April 2014 15.08digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org16 Maret 2014 14.42digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org6 Juli 2010 13.36digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org21 Oktober 2008 10.21digawé nalika mlebu log(?)3
lv.wiktionary.org21 Agustus 2017 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org26 Juli 2016 21.06digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org10 Juni 2010 08.17digawé nalika mlebu log(?)1
mdf.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org16 Sèptèmber 2008 14.25digawé nalika mlebu log(?)66
meta.wikimedia.org14 Sèptèmber 2008 17.22digawé nalika mlebu log(?)233autopatrolled
mg.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.37digawé nalika mlebu log(?)4
mg.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org21 Agustus 2017 12.32digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.31digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.30digawé nalika mlebu log(?)6
mi.wikipedia.org21 April 2009 10.39digawé nalika mlebu log(?)1
mk.wikipedia.org30 Sèptèmber 2008 10.34digawé nalika mlebu log(?)6
mk.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org8 April 2014 08.35digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 18.04digawé nalika mlebu log(?)8
ml.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org28 Januari 2014 22.31digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org27 April 2009 20.03digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org17 Oktober 2010 17.22digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org24 Oktober 2008 11.47digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org15 Novèmber 2008 14.05digawé nalika mlebu log(?)31
ms.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org21 April 2009 10.39digawé nalika mlebu log(?)1
mwl.wikipedia.org8 Agustus 2010 00.26digawé nalika mlebu log(?)1
myv.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org22 Novèmber 2009 19.26digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org24 Oktober 2008 13.40digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wiktionary.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org12 Januari 2010 19.18digawé nalika mlebu log(?)3
na.wikipedia.org21 April 2009 09.20digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org17 Maret 2010 19.25digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikipedia.org17 Sèptèmber 2008 16.33digawé nalika mlebu log(?)4
ne.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)1
ne.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org8 Dhésèmber 2008 09.39digawé nalika mlebu log(?)2
ng.wikipedia.org30 Juni 2010 22.12digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 15.48digawé nalika mlebu log(?)55
nl.wikibooks.org21 Mèi 2009 20.47digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikimedia.org10 Sèptèmber 2014 13.30digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org10 Fèbruari 2018 04.51digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org18 Juni 2014 15.38digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org4 Mèi 2009 21.56digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org3 Oktober 2008 18.41digawé nalika mlebu log(?)6
nn.wikiquote.org9 Dhésèmber 2016 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org8 Oktober 2009 08.05digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikipedia.org15 Sèptèmber 2008 17.23digawé nalika mlebu log(?)44
no.wikibooks.org7 Mèi 2013 21.54digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikimedia.org10 Sèptèmber 2014 13.30digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org10 Fèbruari 2018 05.10digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org7 Mèi 2013 21.54digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org7 Mèi 2013 21.55digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org15 Agustus 2012 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org4 Januari 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org18 Oktober 2009 21.12digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.04digawé nalika mlebu log(?)2
nz.wikimedia.org30 Juni 2010 22.02digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org24 Oktober 2008 11.47digawé nalika mlebu log(?)5
oc.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org29 Novèmber 2016 11.36digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.08digawé nalika mlebu log(?)3
or.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.32digawé nalika mlebu log(?)4
os.wikipedia.org14 Maret 2009 23.51digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org10 Sèptèmber 2014 13.22digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.39digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 07.30digawé nalika mlebu log(?)9
pap.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.39digawé nalika mlebu log(?)2
pa.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
pcm.wikipedia.org18 Agustus 2022 16.50digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org16 Juni 2010 19.00digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org13 Novèmber 2010 23.53digawé nalika mlebu log(?)65
pih.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)1
pi.wikipedia.org1 Juli 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org13 Sèptèmber 2008 23.49digawé nalika mlebu log(?)67
pl.wikibooks.org6 Juli 2010 13.36digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikimedia.org10 Sèptèmber 2014 13.30digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org6 Juli 2010 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org6 Juli 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org29 Maret 2010 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org18 Fèbruari 2013 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org22 Agustus 2009 11.23digawé nalika mlebu log(?)1
pnb.wikipedia.org5 Juli 2010 17.42digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org31 Maret 2009 18.34digawé nalika mlebu log(?)2
ps.wikipedia.org27 Juni 2010 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wiktionary.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 08.03digawé nalika mlebu log(?)81
pt.wikibooks.org21 Juli 2009 18.53digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org17 Novèmber 2008 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org6 Juli 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org10 Januari 2009 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org6 Juli 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikivoyage.org4 Januari 2013 08.38digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org14 Novèmber 2008 21.32digawé nalika mlebu log(?)4
rm.wikipedia.org27 Juli 2009 21.57digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org21 April 2009 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.11digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org14 Juli 2009 17.54digawé nalika mlebu log(?)3
roa-tara.wikipedia.org30 Juni 2010 22.00digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)31
ro.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org14 Januari 2016 22.10digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org19 Juli 2016 20.03digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org20 Januari 2014 19.27digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org18 Fèbruari 2013 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org17 April 2011 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org3 April 2011 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org12 Sèptèmber 2008 18.22digawé nalika mlebu log(?)49autoreview, uploader
ru.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikimedia.org26 Oktober 2013 19.22digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org15 Agustus 2016 10.48digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org17 Novèmber 2008 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org17 Novèmber 2008 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org6 Juli 2010 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org27 Novèmber 2008 15.48digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org24 Dhésèmber 2010 22.48digawé nalika mlebu log(?)4
sah.wikipedia.org23 Novèmber 2008 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org2 Agustus 2018 19.32digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org27 Fèbruari 2010 12.22digawé nalika mlebu log(?)1
scn.wikipedia.org21 April 2009 14.45digawé nalika mlebu log(?)2
sco.wikipedia.org5 Juli 2010 20.54digawé nalika mlebu log(?)4
sc.wikipedia.org26 Juni 2009 18.51digawé nalika mlebu log(?)1
sd.wikipedia.org5 Juli 2010 20.54digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.42digawé nalika mlebu log(?)3
se.wikimedia.org30 Juni 2010 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org23 Maret 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)1
sh.wikipedia.org16 Sèptèmber 2008 19.27digawé nalika mlebu log(?)10
sh.wiktionary.org21 Agustus 2017 12.32digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org22 Sèptèmber 2008 18.38digawé nalika mlebu log(?)31
simple.wikiquote.org30 Juni 2010 22.09digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org23 Juni 2010 06.31digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org8 Januari 2009 14.16digawé nalika mlebu log(?)4
sk.wikipedia.org5 Oktober 2008 08.59digawé nalika mlebu log(?)22
sk.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org6 Juli 2010 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org22 Januari 2014 19.32digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org8 Oktober 2008 21.09digawé nalika mlebu log(?)9
sl.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org7 Mèi 2014 10.50digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 12.58digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org4 Januari 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
smn.wikipedia.org21 Oktober 2020 06.09digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org23 Maret 2011 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org23 Maret 2011 19.34digawé nalika mlebu log(?)6
wikisource.org17 Mèi 2009 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org20 Dhésèmber 2009 16.34digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org7 Dhésèmber 2008 18.42digawé nalika mlebu log(?)30
sq.wikipedia.org5 Oktober 2008 08.51digawé nalika mlebu log(?)7
sq.wikibooks.org6 Juli 2010 13.36digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikinews.org21 Agustus 2017 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org17 April 2014 11.27digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org23 Maret 2011 19.34digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 07.42digawé nalika mlebu log(?)14
sr.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org6 Juli 2010 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org28 Oktober 2017 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org18 Sèptèmber 2016 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org23 Maret 2011 19.34digawé nalika mlebu log(?)4
stq.wikipedia.org16 Juni 2010 19.02digawé nalika mlebu log(?)3
st.wikipedia.org24 Juli 2010 11.42digawé nalika mlebu log(?)1
st.wiktionary.org24 Juni 2009 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org30 Sèptèmber 2008 18.46digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org13 Sèptèmber 2008 21.23digawé nalika mlebu log(?)47
sv.wikibooks.org26 Oktober 2009 20.32digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org14 Sèptèmber 2016 17.21digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org14 Fèbruari 2014 11.16digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org14 Novèmber 2010 16.10digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org12 Novèmber 2012 09.50digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org11 Januari 2010 18.51digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org16 Januari 2009 14.32digawé nalika mlebu log(?)5
szl.wikipedia.org15 Juli 2009 20.06digawé nalika mlebu log(?)3
ta.wikipedia.org24 Oktober 2008 13.35digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikibooks.org15 Juni 2009 18.26digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org30 Agustus 2010 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org20 Oktober 2016 05.24digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org10 Novèmber 2010 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org16 Fèbruari 2011 08.23digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org18 Januari 2009 12.26digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikidata.org7 Sèptèmber 2013 19.52digawé nalika mlebu log(?)258sysop
tet.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org11 Dhésèmber 2008 14.58digawé nalika mlebu log(?)3
te.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikiquote.org26 Sèptèmber 2016 19.31digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org22 Januari 2014 19.39digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org19 Mèi 2009 21.03digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org5 Juli 2010 20.58digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org14 Sèptèmber 2008 08.03digawé nalika mlebu log(?)6
th.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org6 Novèmber 2012 16.05digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org18 Januari 2011 20.00digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikipedia.org23 Sèptèmber 2008 15.04digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.34digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org15 Juli 2010 17.22digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.42digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikipedia.org16 Sèptèmber 2008 16.41digawé nalika mlebu log(?)30autoreview
tr.wikibooks.org30 Sèptèmber 2009 20.35digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org26 Juli 2016 20.35digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org27 Novèmber 2008 22.35digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org1 Fèbruari 2011 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org6 Juli 2010 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.23digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org6 Mèi 2009 18.26digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.23digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org1 Novèmber 2012 21.23digawé nalika mlebu log(?)2
tyv.wikipedia.org11 Agustus 2013 10.37digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.35digawé nalika mlebu log(?)1
ua.wikimedia.org30 Juni 2010 22.02digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org8 Sèptèmber 2012 12.58digawé nalika mlebu log(?)3
ug.wikipedia.org23 Sèptèmber 2008 15.06digawé nalika mlebu log(?)2
ug.wiktionary.org21 Agustus 2017 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org13 Sèptèmber 2008 16.32digawé nalika mlebu log(?)12
uk.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org22 April 2014 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org16 Januari 2014 21.56digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikivoyage.org28 Maret 2013 08.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org24 Novèmber 2008 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org25 Oktober 2008 12.49digawé nalika mlebu log(?)3
ur.wikibooks.org10 Sèptèmber 2014 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikiquote.org7 Mèi 2014 11.36digawé nalika mlebu log(?)0
usability.wikimedia.org30 Juni 2010 22.05digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org11 Maret 2010 17.52digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wikipedia.org24 Novèmber 2008 20.48digawé nalika mlebu log(?)1
vec.wikisource.org14 Novèmber 2010 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org24 Maret 2012 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org6 Novèmber 2012 16.05digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org22 Sèptèmber 2008 18.35digawé nalika mlebu log(?)21
vi.wikibooks.org1 Sèptèmber 2013 15.28digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org19 Juli 2016 20.03digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org23 Januari 2014 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org13 Agustus 2013 20.22digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org6 Juli 2010 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org6 Oktober 2008 20.17digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org6 Oktober 2008 19.57digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wiktionary.org16 Maret 2010 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org28 Fèbruari 2009 10.58digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org6 Dhésèmber 2008 01.40digawé nalika mlebu log(?)13
www.wikidata.org28 Oktober 2012 22.51digawé nalika mlebu log(?)171.173
wikimania2008.wikimedia.org30 Juni 2010 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2009.wikimedia.org30 Juni 2010 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2010.wikimedia.org30 Juni 2010 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2014.wikimedia.org26 Januari 2014 21.06digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2017.wikimedia.org13 Maret 2017 14.39digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org9 Sèptèmber 2009 19.18digawé nalika mlebu log(?)1
wuu.wikipedia.org14 Novèmber 2008 15.02digawé nalika mlebu log(?)3
xal.wikipedia.org4 Mèi 2013 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org6 Novèmber 2012 16.05digawé nalika mlebu log(?)2
xmf.wikipedia.org4 Januari 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikipedia.org21 April 2009 15.29digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org18 Juni 2013 10.46digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org5 Oktober 2008 09.01digawé nalika mlebu log(?)4
za.wikipedia.org16 Agustus 2010 22.43digawé nalika mlebu log(?)1
zea.wikipedia.org5 Juli 2010 20.57digawé nalika mlebu log(?)3
zh-classical.wikipedia.org17 Novèmber 2008 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13 Novèmber 2008 08.40digawé nalika mlebu log(?)7
zh-yue.wikipedia.org3 Oktober 2008 20.30digawé nalika mlebu log(?)3
zh.wikipedia.org12 Sèptèmber 2008 18.19digawé nalika mlebu log(?)23
zh.wikibooks.org21 Oktober 2009 14.00digawé nalika mlebu log(?)5
zh.wikinews.org6 Juli 2010 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org31 Juli 2015 10.59digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org6 Juli 2010 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org15 Januari 2014 12.08digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org6 Juli 2010 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org28 Juni 2010 18.59digawé nalika mlebu log(?)1