Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Yasnodark
  • Kadaftar: 5 April 2015 13.59 (7 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 122.839
  • Cacahé akun kang gegayutan: 294
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org6 Juni 2016 13.52digawé nalika mlebu log(?)1
ace.wikipedia.org6 Juni 2016 14.03digawé nalika mlebu log(?)2
ady.wikipedia.org6 Juni 2016 13.43digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.22digawé nalika mlebu log(?)8
ak.wikipedia.org6 Juni 2016 13.54digawé nalika mlebu log(?)4
als.wikipedia.org21 Januari 2016 13.50digawé nalika mlebu log(?)5
am.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org13 Oktober 2015 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org15 Oktober 2015 15.23digawé nalika mlebu log(?)19
arc.wikipedia.org6 Juni 2016 13.44digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikipedia.org7 Mèi 2015 12.12digawé nalika mlebu log(?)19
arz.wikipedia.org6 Juni 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)1
ast.wikipedia.org31 Maret 2016 13.36digawé nalika mlebu log(?)2
av.wikipedia.org21 Maret 2016 15.56digawé nalika mlebu log(?)2
ay.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 15.03digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org17 Juni 2017 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.33digawé nalika mlebu log(?)41
az.wikibooks.org12 Dhésèmber 2017 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org6 April 2016 14.17digawé nalika mlebu log(?)2
ba.wikipedia.org25 Oktober 2015 14.59digawé nalika mlebu log(?)16
bcl.wikipedia.org6 Juni 2016 13.58digawé nalika mlebu log(?)1
be-tarask.wikipedia.org18 Juni 2015 12.25digawé nalika mlebu log(?)161
beta.wikiversity.org22 Juni 2017 15.05digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.12digawé nalika mlebu log(?)212
bg.wikipedia.org7 Mèi 2015 13.29digawé nalika mlebu log(?)382
bg.wikiquote.org27 Sèptèmber 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org30 Mèi 2016 14.46digawé nalika mlebu log(?)1
bi.wikipedia.org6 Juni 2016 13.51digawé nalika mlebu log(?)1
bjn.wikipedia.org6 Juni 2016 13.51digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wikipedia.org29 Novèmber 2015 15.47digawé nalika mlebu log(?)2
bo.wikipedia.org6 Juni 2016 13.53digawé nalika mlebu log(?)1
bpy.wikipedia.org6 Juni 2016 13.53digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikipedia.org12 Mèi 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikimedia.org23 Agustus 2015 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.33digawé nalika mlebu log(?)24
bs.wikiquote.org7 Fèbruari 2017 12.48digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org21 Maret 2016 15.56digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikipedia.org5 Mèi 2015 15.38digawé nalika mlebu log(?)19
cbk-zam.wikipedia.org6 Juni 2016 13.20digawé nalika mlebu log(?)2
cdo.wikipedia.org6 Juni 2016 13.37digawé nalika mlebu log(?)2
ceb.wikipedia.org6 Juni 2016 13.35digawé nalika mlebu log(?)2
ce.wikipedia.org21 Maret 2016 16.22digawé nalika mlebu log(?)8
chr.wikipedia.org21 Maret 2016 16.22digawé nalika mlebu log(?)2
chy.wikipedia.org6 Juni 2016 14.02digawé nalika mlebu log(?)1
ckb.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)1
co.wikipedia.org25 Oktober 2015 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org9 Januari 2016 17.52digawé nalika mlebu log(?)3
csb.wikipedia.org6 Juni 2016 14.02digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikipedia.org19 Mèi 2015 15.38digawé nalika mlebu log(?)54
cs.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 22.45digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org18 Juni 2015 13.06digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org9 Januari 2016 17.51digawé nalika mlebu log(?)2
cv.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.33digawé nalika mlebu log(?)6
cy.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.24digawé nalika mlebu log(?)2
da.wikipedia.org29 Sèptèmber 2015 12.45digawé nalika mlebu log(?)145
de.wikipedia.org11 Mèi 2015 13.44digawé nalika mlebu log(?)8
de.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 23.15digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org2 Januari 2016 16.23digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org2 Juni 2016 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org6 Juni 2016 13.48digawé nalika mlebu log(?)2
dv.wikipedia.org6 Juni 2016 13.59digawé nalika mlebu log(?)1
ee.wikipedia.org6 Juni 2016 13.48digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.12digawé nalika mlebu log(?)70
eml.wikipedia.org7 Juni 2016 13.11digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org5 April 2015 14.36digawé nalika mlebu log(?)9.186extendedconfirmed
en.wikibooks.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikipedia.org10 April 2015 12.25digawé nalika mlebu log(?)59
es.wikipedia.org23 April 2015 14.05digawé nalika mlebu log(?)96
et.wikipedia.org23 Oktober 2015 14.02digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.26digawé nalika mlebu log(?)22
fa.wikipedia.org21 Oktober 2015 14.33digawé nalika mlebu log(?)12
fa.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.44digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org6 Juni 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org26 Mèi 2016 13.08digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikipedia.org15 Juli 2015 12.26digawé nalika mlebu log(?)17
fo.wikipedia.org25 Sèptèmber 2015 16.16digawé nalika mlebu log(?)2
frp.wikipedia.org6 Juni 2016 13.54digawé nalika mlebu log(?)2
frr.wikipedia.org6 Juni 2016 14.00digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikipedia.org4 Mèi 2015 14.33digawé nalika mlebu log(?)40
fr.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 00.06digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org12 Juli 2015 11.58digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org10 Maret 2017 17.29digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org6 Juni 2016 13.55digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.34digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wiktionary.org7 Juni 2016 15.47digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org26 Mèi 2016 14.32digawé nalika mlebu log(?)1
gan.wikipedia.org6 Juni 2016 14.07digawé nalika mlebu log(?)2
ga.wikipedia.org27 April 2016 15.07digawé nalika mlebu log(?)2
ga.wiktionary.org21 Januari 2016 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org6 Juni 2016 13.58digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 14.49digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org6 Juni 2016 14.08digawé nalika mlebu log(?)1
got.wikipedia.org13 Juni 2016 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org6 Juni 2016 13.57digawé nalika mlebu log(?)1
gv.wikipedia.org21 Januari 2016 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org22 Novèmber 2015 12.55digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org1 Juli 2017 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org6 Juni 2016 13.59digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikipedia.org29 Oktober 2015 16.07digawé nalika mlebu log(?)3
he.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 00.40digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org6 Juni 2016 13.55digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikipedia.org14 Dhésèmber 2015 14.21digawé nalika mlebu log(?)1
hr.wikipedia.org21 Oktober 2015 14.56digawé nalika mlebu log(?)32
hsb.wikipedia.org25 Sèptèmber 2015 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org2 Juni 2016 14.56digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org17 Juli 2015 12.46digawé nalika mlebu log(?)46
hy.wikipedia.org17 Novèmber 2015 12.38digawé nalika mlebu log(?)9
hy.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikipedia.org12 Dhésèmber 2015 13.08digawé nalika mlebu log(?)14
ie.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.02digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org6 Juni 2016 14.01digawé nalika mlebu log(?)1
ik.wikipedia.org6 Juni 2016 14.01digawé nalika mlebu log(?)1
ilo.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.37digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.35digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org7 Juni 2016 15.47digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org7 Mèi 2015 13.40digawé nalika mlebu log(?)23
it.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org23 Juni 2016 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org12 Mèi 2015 12.35digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org23 Juni 2016 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org6 Juni 2016 13.56digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikipedia.org23 April 2015 14.34digawé nalika mlebu log(?)3
jbo.wikipedia.org6 Juni 2016 14.14digawé nalika mlebu log(?)2
jv.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.41digawé nalika mlebu log(?)11
ka.wikipedia.org12 Dhésèmber 2015 15.04digawé nalika mlebu log(?)5
ka.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org6 Juni 2016 13.59digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.34digawé nalika mlebu log(?)2
kl.wiktionary.org7 Juni 2016 15.47digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org6 Juni 2016 14.05digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikipedia.org14 Dhésèmber 2015 13.58digawé nalika mlebu log(?)1
koi.wikipedia.org6 Juni 2016 14.02digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikipedia.org21 Oktober 2015 14.33digawé nalika mlebu log(?)3
ko.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org13 Januari 2016 17.31digawé nalika mlebu log(?)1
ku.wikipedia.org30 Mèi 2016 14.45digawé nalika mlebu log(?)1
kv.wikipedia.org11 Juni 2016 13.16digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org9 Januari 2016 17.51digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikipedia.org22 Novèmber 2015 12.44digawé nalika mlebu log(?)1
lad.wikipedia.org21 Maret 2016 16.04digawé nalika mlebu log(?)15
la.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)5
lb.wikipedia.org29 Oktober 2015 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org13 Juni 2016 14.46digawé nalika mlebu log(?)6
lij.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.06digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org18 Oktober 2015 13.06digawé nalika mlebu log(?)2
li.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org18 Oktober 2015 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org9 Januari 2016 17.57digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org5 April 2015 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.24digawé nalika mlebu log(?)13
lt.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 07.09digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org23 Oktober 2015 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org3 Mèi 2019 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mdf.wikipedia.org21 Maret 2016 16.04digawé nalika mlebu log(?)2
www.mediawiki.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)1.581autopatrolled
mg.wikipedia.org22 Novèmber 2015 13.52digawé nalika mlebu log(?)28
mhr.wikipedia.org8 Juni 2022 10.47digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org7 Juni 2016 13.02digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)91
ml.wikipedia.org4 Fèbruari 2016 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org12 Dhésèmber 2015 13.07digawé nalika mlebu log(?)4
mrj.wikipedia.org23 Mèi 2016 13.07digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.21digawé nalika mlebu log(?)4
mt.wikipedia.org6 Fèbruari 2016 09.51digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org13 Juni 2016 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org30 Novèmber 2017 14.39digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.19digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org22 Novèmber 2015 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org29 Oktober 2016 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org6 Juni 2016 14.14digawé nalika mlebu log(?)2
new.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org30 Juli 2015 12.28digawé nalika mlebu log(?)138
nn.wikipedia.org26 Sèptèmber 2015 12.11digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 09.48digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org25 Oktober 2015 14.56digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org29 Sèptèmber 2015 12.33digawé nalika mlebu log(?)1
ny.wikipedia.org19 Dhésèmber 2018 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org12 Mèi 2015 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org13 Maret 2017 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org21 Fèbruari 2022 16.05digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org4 Juni 2016 13.47digawé nalika mlebu log(?)2
pam.wikipedia.org6 Juni 2016 13.25digawé nalika mlebu log(?)1
pap.wikipedia.org1 Juli 2017 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org23 Oktober 2015 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org16 April 2015 16.53digawé nalika mlebu log(?)240
pl.wikimedia.org19 Mèi 2017 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org20 Dhésèmber 2015 15.09digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org12 Maret 2018 15.18digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org2 Juni 2016 14.54digawé nalika mlebu log(?)7
pnb.wikipedia.org13 Juni 2016 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.58digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org20 Juli 2015 11.22digawé nalika mlebu log(?)172
pt.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 15.10digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 15.07digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org9 Januari 2016 17.51digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org6 Agustus 2015 14.12digawé nalika mlebu log(?)29
ro.wikisource.org22 Agustus 2018 11.58digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org21 Oktober 2015 14.15digawé nalika mlebu log(?)10
ru.wikipedia.org5 April 2015 14.32digawé nalika mlebu log(?)4.050uploader
ru.wikimedia.org16 Januari 2016 13.01digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org3 Sèptèmber 2016 16.59digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org6 Mèi 2015 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org23 Maret 2016 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org14 April 2016 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org19 Mèi 2015 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org21 Maret 2016 16.34digawé nalika mlebu log(?)2
sa.wikipedia.org14 Dhésèmber 2015 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org21 Oktober 2015 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.12digawé nalika mlebu log(?)8
sc.wikipedia.org13 Juni 2016 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org5 Dhésèmber 2017 17.19digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org3 Juli 2016 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.12digawé nalika mlebu log(?)41
simple.wikipedia.org23 April 2015 14.21digawé nalika mlebu log(?)6
si.wikipedia.org29 Oktober 2015 16.15digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org15 Oktober 2015 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.12digawé nalika mlebu log(?)28
sn.wikipedia.org6 Juni 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)2
wikisource.org18 Juni 2015 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org13 Juni 2016 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org16 Januari 2016 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org2 Agustus 2015 14.45digawé nalika mlebu log(?)118
sv.wikipedia.org15 Juli 2015 12.26digawé nalika mlebu log(?)9
sv.wiktionary.org18 April 2022 10.21digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.19digawé nalika mlebu log(?)16
szl.wikipedia.org29 Sèptèmber 2016 13.43digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org14 Dhésèmber 2015 14.21digawé nalika mlebu log(?)4
te.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org23 Novèmber 2015 15.22digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.42digawé nalika mlebu log(?)2
tk.wikipedia.org6 Juni 2016 13.34digawé nalika mlebu log(?)1
tl.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)3
tpi.wikipedia.org14 Agustus 2017 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.40digawé nalika mlebu log(?)9
tr.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org5 Oktober 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)96
tw.wikipedia.org2 Juni 2016 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org28 Maret 2016 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
ua.wikimedia.org7 Mèi 2015 13.44digawé nalika mlebu log(?)303
udm.wikipedia.org21 Maret 2016 16.38digawé nalika mlebu log(?)2
ug.wikipedia.org13 Juni 2016 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org5 April 2015 13.59akun anyar(?)96.317
uk.wikibooks.org25 Oktober 2015 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org5 Mèi 2015 13.46digawé nalika mlebu log(?)8
uk.wikiquote.org5 Mèi 2015 13.46digawé nalika mlebu log(?)35
uk.wikisource.org18 Juni 2015 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikivoyage.org12 Agustus 2016 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org22 April 2015 12.59digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.35digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 09.59digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org25 Juni 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org3 Oktober 2015 16.41digawé nalika mlebu log(?)6
vls.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.25digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org12 Dhésèmber 2015 17.33digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org5 April 2015 14.14digawé nalika mlebu log(?)8.528
wikimania2016.wikimedia.org21 Dhésèmber 2015 15.37digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org30 Maret 2017 12.58digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org16 Juni 2021 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org6 Fèbruari 2017 15.59digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org20 Novèmber 2015 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org13 Juni 2016 15.14digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org22 Juni 2016 14.43digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org13 Januari 2016 15.04digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikipedia.org13 Juni 2016 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org13 Juni 2016 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org16 Dhésèmber 2015 13.42digawé nalika mlebu log(?)1
zh-classical.wikipedia.org14 Dhésèmber 2015 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13 Dhésèmber 2015 14.53digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org27 April 2016 15.09digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org29 Oktober 2015 16.15digawé nalika mlebu log(?)4