Pasumbanging naraguna Tori Crystallea

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

4 Agustus 2020

21 Juli 2020

2 Juni 2020

25 April 2020

24 April 2020

10 April 2020

29 Maret 2020

11 Maret 2020

7 Maret 2020

3 Maret 2020

26 Fèbruari 2020

20 Fèbruari 2020

18 Fèbruari 2020

11 Fèbruari 2020

  • 13.3911 Fèbruari 2020 13.39 sa −27 IwakNdandani salah tik, Ndandani paramasastra, “Nglurèkaké” punika tembung Jawi Ngokoning(?) “mempertahankan”, amerga maknanipun sami Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android

29 Januari 2020

11 Januari 2020

2 Januari 2020

25 Dhésèmber 2019

  • 13.4225 Dhésèmber 2019 13.42 sa −13 Kapuloan“Kapuloan” iki tembung asli Austronésia, sasuwé ἀρχιπέλαγος tembung saka basa Yunani. Rong tembung mau béda, lan asalé ora padha. saiki Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android

23 Dhésèmber 2019

8 Dhésèmber 2019

15 Novèmber 2019

13 Novèmber 2019

10 Novèmber 2019

8 Novèmber 2019

  • 00.588 Novèmber 2019 00.58 sa +18 WayangAter-ater "wa-" mboten wonten sajeroning basa Jawi, amergi mboten dipigunakaken ing tetembungan sanès. Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl

25 Oktober 2019

5 Agustus 2019

28 Juli 2019

19 Juni 2019

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)