Statistik

Statistik kaca
Kaca isi57.802
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
159.688
Berkas unggahan5.445
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikipedia kababar1.524.794
Besutan rata-rata saben kaca9,55
Statistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)44.802
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
98
Bot (pratélaning anggota)56
Panata (pratélaning anggota)6
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)1
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages8.286.401