Tuduhaké menu pokok

Kaca kang kanggo tranklusi akèh dhéwé

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 13 Dhésèmber 2019 14.34. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Modhul:Arguments‏‎ (kanggo ing 55.915 kaca)
  2. Modhul:Navbar‏‎ (kanggo ing 44.797 kaca)
  3. Modhul:Buffer‏‎ (kanggo ing 36.554 kaca)
  4. Modhul:Asbox‏‎ (kanggo ing 36.554 kaca)
  5. Cithakan:Asbox‏‎ (kanggo ing 36.553 kaca)
  6. Cithakan:Infobox‏‎ (kanggo ing 33.136 kaca)
  7. Modhul:Infobox‏‎ (kanggo ing 33.135 kaca)
  8. Cithakan:Main other‏‎ (kanggo ing 30.317 kaca)
  9. Modhul:Check for unknown parameters‏‎ (kanggo ing 29.426 kaca)
  10. Cithakan:Reflist‏‎ (kanggo ing 28.561 kaca)
  11. Modhul:If empty‏‎ (kanggo ing 28.112 kaca)
  12. Cithakan:If empty‏‎ (kanggo ing 28.111 kaca)
  13. Modhul:Navbox‏‎ (kanggo ing 27.712 kaca)
  14. Cithakan:Navbox‏‎ (kanggo ing 27.375 kaca)
  15. Cithakan:Yesno‏‎ (kanggo ing 26.917 kaca)
  16. Cithakan:Both‏‎ (kanggo ing 26.608 kaca)
  17. Cithakan:Flag‏‎ (kanggo ing 26.044 kaca)
  18. Cithakan:Flag/core‏‎ (kanggo ing 26.023 kaca)
  19. Cithakan:Infobox settlement‏‎ (kanggo ing 25.844 kaca)
  20. Cithakan:Country data Indonésia‏‎ (kanggo ing 23.577 kaca)
  21. Modhul:Citation/CS1/Configuration‏‎ (kanggo ing 19.390 kaca)
  22. Modhul:No globals‏‎ (kanggo ing 18.942 kaca)
  23. Modhul:Yesno‏‎ (kanggo ing 18.766 kaca)
  24. Modhul:Citation/CS1/COinS‏‎ (kanggo ing 18.452 kaca)
  25. Modhul:Citation/CS1‏‎ (kanggo ing 18.452 kaca)
  26. Modhul:Citation/CS1/Whitelist‏‎ (kanggo ing 18.452 kaca)
  27. Modhul:Citation/CS1/Utilities‏‎ (kanggo ing 18.452 kaca)
  28. Modhul:Citation/CS1/Identifiers‏‎ (kanggo ing 18.452 kaca)
  29. Modhul:Citation/CS1/Date validation‏‎ (kanggo ing 18.452 kaca)
  30. Cithakan:Désa-stub‏‎ (kanggo ing 16.632 kaca)
  31. Cithakan:Cite web‏‎ (kanggo ing 15.968 kaca)
  32. Cithakan:Nowrap‏‎ (kanggo ing 13.800 kaca)
  33. Cithakan:Désa‏‎ (kanggo ing 11.878 kaca)
  34. Cithakan:Box-shadow‏‎ (kanggo ing 11.715 kaca)
  35. Cithakan:Border-radius‏‎ (kanggo ing 11.710 kaca)
  36. Cithakan:•‏‎ (kanggo ing 11.604 kaca)
  37. Cithakan:Navigasi ID Provinsi‏‎ (kanggo ing 10.311 kaca)
  38. Modhul:Side box‏‎ (kanggo ing 10.310 kaca)
  39. Cithakan:Side box‏‎ (kanggo ing 10.296 kaca)
  40. Modhul:Wikidata/i18n‏‎ (kanggo ing 9.860 kaca)
  41. Modhul:Wikidata‏‎ (kanggo ing 9.852 kaca)
  42. Cithakan:Sister project‏‎ (kanggo ing 9.839 kaca)
  43. Cithakan:Commons‏‎ (kanggo ing 9.313 kaca)
  44. Cithakan:Kalurahan-stub‏‎ (kanggo ing 9.238 kaca)
  45. Cithakan:Stub‏‎ (kanggo ing 9.210 kaca)
  46. Modhul:Category handler‏‎ (kanggo ing 9.134 kaca)
  47. Modhul:InfoboxImage‏‎ (kanggo ing 8.738 kaca)
  48. Modhul:Namespace detect/data‏‎ (kanggo ing 8.497 kaca)
  49. Modhul:Namespace detect/config‏‎ (kanggo ing 8.497 kaca)
  50. Modhul:Category handler/shared‏‎ (kanggo ing 8.496 kaca)

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)