Tenger

Kaca iki isi pratélan tenger kang dienggo nandhani besutan déning piranti alus, sinartan tegesé.

Jeneng tengerCakrik ing pratélan owahanDhèskripsi pepak saka maknaSumberAktif?Owah-owahan mawa tag
Wiki MrebawaniWiki MrebawaniPangowahan déning panyarta lan panitya jroning kridha Wiki Mrebawani.Dikukuhaké déning piranti alusOra73.589 pangowahan
Wiki Mrebawani II#WikiMrebawaniBesutané panyarta lan panitya Wiki Mrebawani IIOra kanggo manèhOra31.159 pangowahan
visualeditorBesutan visualBesutan sarana pambesut visualDikukuhaké déning piranti alusIya28.914 pangowahan
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Dikukuhaké déning piranti alusIya23.676 pangowahan
mw-add-mediaSuntingan yang menambah mediaDikukuhaké déning piranti alusIya11.386 pangowahan
mw-changed-redirect-targetTargèt alihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya10.695 pangowahan
mw-remove-mediaSuntingan yang menghapus mediaDikukuhaké déning piranti alusIya10.349 pangowahan
mobile editBesutan punsèlBesutan saka punsèl (wèb utawa aplikasi)Dikukuhaké déning piranti alusIya8.107 pangowahan
contenttranslationPertalan KontènIsi kaca iki dipertal saka basa liya sarana piranti Pertalan Kontèn.Dikukuhaké déning piranti alusIya7.970 pangowahan
mobile web editBesutan wèb punsèlBesutan saka situs wèb punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya7.302 pangowahan
contenttranslation-v2Pertalan Kontèn v2Kontèné kapertal saka basa liya nganggo piranti Pertalan Kontèn vèrsi 2.Dikukuhaké déning piranti alusIya6.650 pangowahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya4.571 pangowahan
visualeditor-wikitextBesutan sumberBesutan nganggo pambesut tèks-wiki 2017Dikukuhaké déning piranti alusIya3.665 pangowahan
mw-revertedDibalèkakéSuntingan yang kemudian dikembalikan oleh suntingan lainnyaDikukuhaké déning piranti alusIya2.988 pangowahan
mw-manual-revertPambalèkan manualSuntingan yang secara manual mengembalikan halaman ke keadaannya persis sebelumnya.Dikukuhaké déning piranti alusIya2.727 pangowahan
mw-undoPawurunganSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDikukuhaké déning piranti alusIya982 pangowahan
mobile app editBesutan aplikasi punsèlBesutan sing digawé sarana aplikasi punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya968 pangowahan
visualeditor-switchedBesutan visual: GantiNaraguna wiwit mbesut sarana pambesut visual, banjur salin nganggo pambesut tèks-wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya861 pangowahan
mw-rollbackPambalèkanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDikukuhaké déning piranti alusIya730 pangowahan
advanced mobile editBesutan punsèl majuEdit made by user with Advanced modeDikukuhaké déning piranti alusIya526 pangowahan
android app editBesutan aplikasi AndroidSuntingan yang dibuat dari aplikasi mobile untuk AndroidDikukuhaké déning piranti alusIya485 pangowahan
massmessage-deliveryPangiriman LayangMassalMessage delivery using Extension:MassMessageDikukuhaké déning piranti alusIya371 pangowahan
mw-removed-redirectNgilangi alihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya243 pangowahan
mw-blankNgothongakéSuntingan yang mengosongkan halamanDikukuhaké déning piranti alusIya203 pangowahan
OAuth CID: 1841PAWS [2.1]PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.Dikukuhaké déning piranti alusIya186 pangowahan
mw-replacePanggantosanSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDikukuhaké déning piranti alusIya147 pangowahan
OAuth CID: 1805SWViewer [1.4]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDikukuhaké déning piranti alusIya48 pangowahan
OAuth CID: 1352SWViewer [1.3]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDikukuhaké déning piranti alusOra46 pangowahan
discussiontoolsBesutan digawé nggunakaké PirantiParembuganDikukuhaké déning piranti alusIya36 pangowahan
discussiontools-sourceWangsulan sumberPirantiParembugan ana ing modhe sumberDikukuhaké déning piranti alusIya35 pangowahan
T144167T144167Dikukuhaké déning piranti alusIya34 pangowahan
discussiontools-replyWangsulanNaraguna mangsuli tanggepan mawa PirantiParembuganDikukuhaké déning piranti alusIya24 pangowahan
emojiÉmojiDianggo déning saringan salah-guna global 110.Dikukuhaké déning piranti alusIya22 pangowahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDikukuhaké déning piranti alusIya13 pangowahan
discussiontools-newtopicRembugan anyarNaraguna nambahaké siji rembugan anyar menyang kaca mawa PirantiParembuganDikukuhaké déning piranti alusIya12 pangowahan
ios app editBesutan aplikasi iOSSuntingan yang dibuat dari aplikasi mobile untuk iOSDikukuhaké déning piranti alusIya4 pangowahan
meta spam idmeta spam idDikukuhaké déning piranti alusIya4 pangowahan
OAuth CID: 1261SWViewer [1.2]App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].Dikukuhaké déning piranti alusOra3 pangowahan
blankingblankingDikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
OAuth CID: 1188SWViewer [1.0]SPA (but auth process in php) for viewing queue of edits on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, reverts. Will be hosted on Labs. Desktop version [[ru:user:Iluvatar/SWViewer]].Dikukuhaké déning piranti alusOra1 pangowahan
discussiontools-visualWangsulan visualPirantiParembugan ana ing modhe visualDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
campaign-external-machine-translationcampaign-external-machine-translationDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
mw-contentmodelchangeowahan modhèl isiPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
mw-server-side-uploadServer-side uploadMedia files that were uploaded via a maintenance scriptDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
visualeditor-needcheckBesutan visual: PriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
fileimporter-remoteModified by FileImporterEdits made by the FileImporter extension after successfully importing a file from this wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
sectiontranslationSectionTranslationThe content was translated from a section in another language using the Section Translation feature of the Content Translation tool.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
LTA MandaLTA MandaDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
disneynewdisneynewDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
LTA:NDBTKLTA:NDBTKDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
abusefilter-condition-limitbatas kondisi tercapaiSuntingan atau kejadian lainnya yang tidak bisa diperiksa oleh semua filter penyalahgunaan yang aktif (bantuan).Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-editBesut tanggepanNaraguna mbesut tanggepan kang wis ana mawa PirantiParembuganDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-source-enhancedDiscussionTools was in enhanced source mode with the toolbarDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan