Tuduhaké menu pokok

Ing kimia, siji monomer iku struktur molekul kang bisa iketan kanthi kimia karo monomer liyané kanggo nyusun molekul polimer kang dawa lan makaping-kaping. Monomer bisa wujud hidrokarbon, gula, asem amino, utawa asem lemak.

Pirsanana ugaBesut