Monte Landis

Monte Landis ya iku pelawak, aktor, lan pambiwara saka Amérika.

Monte Landis
Monte Landis in Charade.jpg
Landis, 1963
Lair (1933-04-20) April 20, 1933 (umur 89)
Inggris Glasgow, Skotlandia
BangsaSkottish
Jeneng liyaMonty Landis
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1963-

Cathetan sukuBesut