Montesilvano

Montesilvano iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Pescara ing region Abruzzo, Italia. Kutha iki dumunung ing pinggir Segara Adriatik lan duwé manéka warna akomodasi kaya déné (Hotèl, apartemen séwan, B&B utawa panginepan nganggo sarapan) lan hiburan kanggo wong Italia lan para turis. Sajeroning sensus ISTAT (Istituto Nazionale di Statistica) taun 2001, kutha iki duwé padunung cacahé 40,700 jiwa lan jembar wewengkon 23.63 km² (9.12 mil pesagi).

Montesilvano-Stemma.png

DemografiBesut

Tuwuhing padunung

Pranala njabaBesut


Koordinat: 42°29′N 14°08′E / 42.483°N 14.133°E / 42.483; 14.133