Moshchena

Moshchena iku désa ing Ukraina. Désa iki pusaté sawijining municipality (kalurahan) ing Propinsi Volyn (Волинська область ing basa Ukraina). Ing taun 2010 désa iki pedhunungé ana 581 jiwa.