Motor DC Brushless

Motor DC Brushless ya iku Motor DC sing Mirip kaya Motor DC Magnet Permanen padha-padha nganggo medan magnet kanggo ngasilaké gaya obah. Béda antarané Motor DC Brushless kaliyan Motor DC Magnet Permanen ya iku cara ngetokaké gaya obah saka medan magnet. Yèn ing Motor DC-MP medan magnet sing dikontrol ana ing Rotor lan medan magnet ara tetep ing stator, banjur sakwalike, motor DC-BL nganggo pembangkit Medan Magnet Stator kanggo ngontrol gerakane lan medan magnet tetep ana ing Rotor.

Motor DC Brushless

Prinsip kerja motor DC-BL memper kaya Motor AC Asinkron. Putarane enthuk saka béda kutub-kutub medan magnet sing dikasilake saka fasa béda tegangan. conthone ana ing gambar.

diagram saka skema motor DC brushless

Cathethan sikilBesut