Tuduhaké menu pokok
Mr. Bean

Mr. Bean iku kumedhi télévisi saka Inggris kang dibintangi Rowan Atkinson. Kumedhi iki diprodhuksi Tiger Television. Kawitané, kumedhi iki mung kasiyaraké ing ITV, nanging banjur dadi misuwur sadonya.