Muisjes

Gestampte muisjes ("muisjes remuk") yaiku salah sawijining jinis muisjes sing diremuk nganti bubuk, sing diwutahake menyang irisan roti utawa panganan Walanda kanggo butter, panganan sarapan umum kanggo bocah-bocah Walanda.

Rurusuhan Walanda nganggo muisjes oranye