Mulat sarira angrasa wani, rumangsa mèlu andarbèni, wajib mèlu angrukebi

Mulat sarira angrasa wani, rumangsa mèlu andarbèni, wajib mèlu angrukebi iku tegesé wani mawas dhiri, rumangsa mèlu nduwé lan njaga apa kang ana. Unèn-unèn iki semboyané Kanjeng Gusti Pangéran Arya Adipati Mangkunagara III lan uga dienggo déning Tien Soeharto, minangka pawarising Pangéran Mangkunagara III.

Delenga ugaBesut