Mundhu, Tulung, Klathèn

Mundhu iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Mundhu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMundu
Mundhu kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mundhu
Mundhu
Mundhu kapernah ing Jawa Tengah
Mundhu
Mundhu
Mundhu kapernah ing Indonésia
Mundhu
Mundhu
Koordhinat: 7°35′54″S 110°33′42″E / 7.59844°S 110.5616°E / -7.59844; 110.5616Koordhinat: 7°35′54″S 110°33′42″E / 7.59844°S 110.5616°E / -7.59844; 110.5616
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)