Munthilan, Magelang

(Kaelih saka Munthilan)

Munthilan iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Munthilan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMuntilan
Munthilan kapernah ing Jawa Tengah
Munthilan
Munthilan
Munthilan kapernah ing Indonésia
Munthilan
Munthilan
Koordhinat: 7°35′32″S 110°16′15″E / 7.59233°S 110.27096°E / -7.59233; 110.27096Koordhinat: 7°35′32″S 110°16′15″E / 7.59233°S 110.27096°E / -7.59233; 110.27096
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08

Pérangan administratifBesut

Désa
Kalurahan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.