Musiyum Kagunan Fukuoka

(Kaelih saka Museum Seni Fukuoka)

Koordhinat: 33°35′2.0″N 130°22′47.3″E / 33.583889°N 130.379806°E / 33.583889; 130.379806

Musiyum Kagunan Fukuoka (福岡市美術館 Fukuoka-shi Bijutsukan?) yaiku musiyum kagunan ing Fukuoka, Jepang. Isine koleksi kagunan Asia sing misuwur lan pamer macem-macem pameran sementara. Tanggal 21 Maret 2019, dibukak maneh sawise konstruksi nganyari maneh jangka panjang sing udakara rong setengah taun.[1]

Musiyum Kagunan Fukuoka
福岡市美術館
Fukuoka art museum.JPG
Fukuoka art museum.JPG
Dikukuhaké1979
PernahChūō-ku, Fukuoka, Jepang
JinisMusiyum kagunan

ReferensiBesut

Pranala njabaBesut

Situs jaringan resmi