My Little Pony: Equestria Girls

My Little Pony: Equestria Girls iku filem musik fantasi animasi saka Kanada-Amérika Serikat sing dibabar minangka pérangan saka Hasbro lan medhia waralaba kanthi jeneng sing padha, sing minangkani sempalan antropomorfisme saka My Little Pony sing dibabar taun 2010 . Animasi iki ditulis déning Meghan McCarthy lan disutradharai déning Jayson Thiessen, lan diprodhuksi déning studio animasi 2D DHX Media kang manggon ing Vancouver, Kanada kanggo Hasbro Studios ing Amérika Sarékat. Filem animasi iki dibabar ing Festival Film Los Angeles tanggal 15 Juni 2013, banjur dibacutaké ing babaran winates ing Amérika Sarékat lan Kanada tanggal 16 Juni 2013, kanthi babaran medhia ing tanggal 6 Agustus 2013. Tanggal iku mau mengeti ambar warsa katelung puluh taun saka pambabaran dolanan My Little Pony.

My Little Pony: Equestria Girls
Barkas:Poster pembarep saka My Little Pony : Equestria Girls.
Dikembangaké déningLauren Faust
Ditulis déning
  • Meghan McCarthy
  • Josh Haber
  • Kristine Songco
  • Joanna Lewis
Produser
  • Jayson Thiessen
  • Ishi Ruddel
  • Katrina Hadley
Pangisi swara
Komposer
Negara asal
Basa asliBahasa Inggris
Prodhuksi
Suwéné acara73 menit
ProdhuksiHasbro Studios
DHX Media
Pambabaran
Lakuné acara
  • 15 Juni 2013 (Equestria Girls)
  • 27 September 2014 (Rainbow Rocks)
  • 17 September 2015 (Friendship Games)
  • 1 Oktober 2016 (Legend of Everfree)
Pranala jaba
Website

Babagan SeriBesut

My Little Pony Equestria Girls : the MovieBesut

Ngandhani crita Twilight Sparkle sing nggoleki makutha sing dicolong dening poni ing Kerajaan Crystal. Poni ngliwati Kaca Ajaib sing disambungake karo dunia manungsa lan Putri Twilight Sparkle karo Spike arep golek liwat kaca. Ing dunya manungsa padha ketemu Fluttershy, Pinkie Pie, Appplejack, Rarity lan Rainbow Dash. Ing film iki, karakter anyar dikenalake, yaiku Sunset Shimmer. Film kasebut bakal diwiwiti sawise Season 3 rampung.

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow RocksBesut

Ngandhani crita bali saka 3 Sirens sing dibuang dening Swirl Star Bearded ing dunya manungsa. Twilight Sparkle karo kanca-kancane enem yaiku Sunset Shimmer, Fluttershy, Pinkie Pie, Appplejack, Rarity lan Rainbow Dash, nyoba ngalahake telung Sirens ing pagelutan Band ing SMA Canterlot. Film kasebut diwiwiti sawisé Mangsa 4 rampung.

My Little Pony Equestria Girls: Friendship GameBesut

Ngandhani critane pertandhingan persahabatane umur 4 taun dening SMA Canterlot karo Akademi Kristal Prep. Sunset Shimmer Fluttershy, Pinkie Pie, Appplejack, Rarity lan Rainbow Dash, golek sing Twilight Sparkle (Sci-Twi) saka dunya manungsa sing teka nyedhot sihire wong enem iku wau. Film kasebut diwiwiti sawise Season 5 rampung.

My Little Pony Equestria Girls: Legend of EverfreeBesut

Ngandhani babagan kemah mangsa katiga sing dianakaké dening SMA Canterlot ing perkemahan ing Alas Everfree. Sci-Twi, Sunset Shimmer, Fluttershy, Pinkie Pie, Appplejack, Rarity lan Rainbow Dash nyoba ngerteni kaganjilan sak kemah ing perkemahan iki. Film kasebut wiwit sawise Mangsa 6 rampung.

Pranala njabaBesut

  • (Inggris) Situs web resmi My Little Pony: Friendship is Magic[1]
  • (Inggris) Facebook resmi My Little Pony: Friendship is Magic[2]
    1. mylittlepony.hasbro.com https://mylittlepony.hasbro.com/worldwide. Dibukak ing 2019-03-16. Missing or empty |title= (pitulung)
    2. "My Little Pony". www.facebook.com. Dibukak ing 2019-03-16.