Nakji-bokkeum

Nakji-bokkeum ( Hangul낙지볶음 ) utawa gurita tumis minangka panganan misuwur ing Korea sing paling anyar, kanthi asale mung diwiwiti rong abad lan kaping pisanan dikenalake ing taun 1965.

Nakji-bokkeum
Nakji-bokkeum.jpg
Jeneng liyanéStir-fried octopus
JinisBokkeum
Panggonan asalKorea
Woworan pokokLong arm octopus
Buku masakan: Nakji-bokkeum  Médhia: Nakji-bokkeum