36.73.241.122

Naraguna iki lagi kapenggak. Èntri log penggakan kang pungkasan cumawis ing sor iki minangka rujukan:

Deleng cathetan wutuh

Ora ana kaca naraguna 36.73.241.122

Kaca iki kudu digawé lan dibesut déning 36.73.241.122