Ora ana wong kang ngegas ing Wikipedia.
 
— Iqbal 8
Sing pasti-pasti wae, aja neko-neko. Sing cetha-cetha wae, aja neko-neko. Neko-neko bisa cilaka.
 
— Iqbal 8 lan kakak kelas
Ing donya iki ora nrima wong beling lan ndugal.
 
— Iqbal 8
  • Sugeng rawuh!
  • Selamat datang!
  • Welcome!

Wong Indonesia sing lair taun 2006.

Keinginanku

  • Nggawe 3000 besutan
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané
Semangat! Aku bangga Wikipedia Bahasa Jawa. Semoga sukses. Viva Wikipedia Bahasa Jawa!

CathetanBesut

•Templat di Wikipedia Bahasa Jawa biasanya ngikut Wikipedia Bahasa Indonesia.

•Wikipedia Bahasa Jawa kebanyakan isinya artikel rintisan atau isinya kurang lengkap.

Penyangkalan:Isi tulisan ini bukan bermaksud merendahkan Wikipedia Bahasa Jawa.

Kaca liyaBesut

Halaman pengguna Bahasa Indonesia saya