Wikipedia:Babèl
jv-0Naraguna puniki mboten saged basa Jawi.
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
Golèk naraguna miturut basané
Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Pixelfire rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.