Riyan andri s
JenengRiyan Andri Saputra
LokasiKalianda
NegaraIndonésia
HobiWikipedia sepak bola
Kothak panganggo
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
6 taun, 7 sasi lan 11 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Kelairan
Taurus.svgPanganggo iki nduwèni zodiak Taurus
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-5Naraguna puniki kagungan kawruh ingkang inggil basa Jawi.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
Cithakan:User th-2
ko-N이 사용자는 한국어모어입니다.
esEste usuario es hablante nativo de español.
zh-N該用戶的母語中文
该用户的母语中文
ar-2هذا المستخدم يفهم شيئاً من العربية.
ru-2Этот участник неплохо знает русский язык.