Naruhito

Naruhito (徳仁), (lair 23 Fèbruari 1960; umur 59 taun), punika kaisar Jepang kaping 126, ingkang mréntah 2019.

Naruhito
Emperor Naruhito at TICAD7 (cropped).jpg
Kaisar Naruhito ing sasi Agustus 2019
Kaisar Jepang
Panjenengan1 mei 2019 -
Enthronement22 oktober 2019
LeluhurAkihito
MahamantriShinzo Abe
GariniMasako Owada
PutraAiko
WangsaDinasti Yamato
BapaAkihito
IbuMichiko Shōda
PakaryanIchthyological researcher Emperor of Japan

BiografiBesut

Ugi pirsaniBesut


Didhisiki déning:
Akihito, Kaisar Heisei
{{{jabatan}}}
Diganti déning:
none

Cithakan:Pratélan Kaisar Jepang