New South Wales

New South Wales iku praja Australia, praja kang tuwa dhéwé kang diwiwiti saka taun 1788. Kutha krajan praja iki yaiku Sydney. Praja iki uga praja kang paling okeh penduduke. Ing wulan Maret 2006, penduduknya cacahé 6.817.100 jiwa.

New South Wales

Telu kutha gedhé dhéwé ing New South Wales yaiku Sydney, Newcastle lan Wollongong.

Pranala njabaBesut