Nicolas Chamfort

Nicolas Chamfort inggih punika salah satunggaling sastrawan saking Perancis.[1] Chamfort miyos ing Clermont, Perancis sasi Juni taun 1740, lan séda ing Paris surya kaping 13 April 1794.[1]

Sébastien-Roch Nicolas
Nicolas Chamfort.jpg
Lair(1741-Cithakan:NOMORBULAN-06)6 April 1741
Clermont-Ferrand, France
Pati13 April 1794(1794-04-13) (umur 53)
Paris, Prancis
Jalaran patiWounds suffered during a suicide attempt.
BangsaPrancis
PakaryanPlaywright, writer
Nicolas Chamfort nalika taksih nem

NyeratBesut

Ingkang naté dipunserat kaliyan Chamfort kados ta komedi, artikel pulitik, kritik sastra, potret, surat, lan ayat-ayat.

PadamelanBesut

penulis utawi nyerat.

Cathetan sukuBesut

  1. a b global.britannica.com/ Sébastien-Roch Nicolas Chamfort dipunundhuh tanggal 23 Fèbruari 2013)