Nintendo 64

Nintendo 64 utawa N64 yaiku konsol gim generasi kaping lima sing dirilis Nintendo, kanthi kolaborasi karo pabrik Silicon Graphics Inc.[1][2]

Nintendo 64

RujukanBesut

  1. Hatfield, Daemon. "Nintendo 64 is number 9". IGN. Dibukak ing November 11, 2015.
  2. Frank, Allegra (October 20, 2016). "Nintendo Switch Will Use Cartridges". Polygon. Dibukak ing October 25, 2017.