Tuduhaké menu pokok

Nokia 6080 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105.4 x 44.3 x 18.6 mm déné boboté 91 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,78 inch kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6080 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6080
MèrekNokia
Ukuran105.4 x 44.3 x 18.6 mm (4.15 x 1.74 x 0.73 in)[1]
Bobot91 gram (3.21 oz)
Panyimpenan4.3 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery (BL-5B)
PakatonanTFT, 65K werna
1,78 inchi, 10,0 cm2 (~21,4% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~115 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6080 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6080 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.