Ocean's Eleven

Ocean's Eleven iku filem kemidhi bégalan Amérikah taun 2001 uga gawéan ulang saka filemé Rat Pack taun 1960 sing sesirahé padha. Steven Soderbergh dadi sutradarané lan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy García, Julia Roberts dadi aktoré. Filemé kasil mlebu filem paling payu lan apik kritikané. Filem iki uga brutoné paling akèh kalima ing taun 2001.

Poster téateris

Soderbergh uga nyutradarani séri liyané ya iku Ocean's Twelve ing 2004 lan Ocean's Thirteen ing 2007, sing nglengkapi Ocean's Trilogy. Filem Ocean liyané bakal digarap wiwit taun 2015 sing kabèh aktoré wédok.[1][2]

Pratélan tetembunganBesut

  1. bruto - gross
  2. filem kemidhi bégalan - comedy heist filem
  3. filem paling payu - box office
  4. sesirah - title

RujukanBesut

  1. Perez, Rodrigo (2015-10-29). "Exclusive: All-Female 'Ocean's Eleven' In The Works Starring Sandra Bullock, With Gary Ross Directing". The Playlist.
  2. Sullivan, Kevin P. (2015-10-30). "Sandra Bullock will lead an all-female Ocean's Eleven reboot". Entertainment Weekly.