Olahan Bashkir

Masakan Bashkir ( Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). ) yaiku salah sawijining jinis masakan tradisional Bashkir . Cara urip, lan dominasi ternak sapi nyumbang budaya, tradisi, lan masakan Bashkir.

Beshbarmak nganggo kentang
Boekken
Beremes
beremes karo keju pondok
Intermitter