Omar Karami

Omar Karami (lair 7 September 1934 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 80 taun, iku sawijining pulitikus Libanon lan manten Mahamantri (1990–1992, 2004–2005).[1]

RéferènsiBesut