Otonomi Dhaérah

Otonomi laladan ya iku hak, wewenang, lan kuwajiban laladan otonom kanggo ngatur lan ngurusi dhéwé urusan pamaréntahan lan kepentingan masarakat sakupenge miturut praturan perundhang-undhangan.[1]

Cathetan sikilBesut

  1. Undang-Undang Republik Indonesia No. 32 taun 2004 babagan Pamrentahan Laladan sajeroning Bab I

Pranala njabaBesut