Otto Sander

Otto Sander (lair 30 June 194112 September 2013) ya iku aktor saka Germany.

Otto Sander
Otto Sander Berlinale 2008.jpg
Lair(1941-Cithakan:NOMORBULAN-30)30 Juni 1941
Hanover, Germany
Pati12 Sèptèmber 2013(2013-09-12) (umur 72)
Berlin, Germany
PakaryanActor
Taun aktif1964–2013

Sander lair tanggal 30 June 1941 ing tlatah Hangover, Germany. Sander nikahi Monika Hansen ing taun 1960s. Panjenengané duwé telu putra.