Our Idiot Brother

Our Idiot Brother nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jesse Peretz. Ingkang ngayahi minangka juru damel filem nggih punika Anthony Bregman sesarengan Peter Saraf lan Marc Turtletaub. Skénario kaanggit déning Evgenia Peretz lan David Schisgall. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Eric D. Johnson lan Natan Larson. Sinematografi dipuncakaken déning Yaron Orbach. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Jacob Craycroft. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, lan Emily Mortimer. Out Idiot Brother kababar surya 26 Agustus 2011 ing Amérikah Sarékat.

Our Idiot Brother
Barkas:Our Idiot Brother Poster.jpg
Poster film
DisutradaraniJesse Peretz
DiprodhuseriAnthony Bregman
Peter Saraf
Marc Turtletaub
DiskénariyoniEvgenia Peretz
David Schisgall
Carita déningEvgenia Peretz
David Schisgall
Jesse Peretz
DibintangiPaul Rudd
Elizabeth Banks
Zooey Deschanel
Emily Mortimer
Adam Scott
Kathryn Hahn
Steve Coogan
Hugh Dancy
Rashida Jones
T. J. Miller
DimusikiEric D. Johnson
Nathan Larson
SinématografiYaron Orbach
Dibesut déningJacob Craycroft
Perusahaan
prodhuksi
Big Beach Films
Likely Story
Dibabar déningThe Weinstein Company
Walkmark Films
Tanggal metu
  • Agustus 26, 2011 (2011-08-26) (Amerika Serikat)
[1]
Suwéné
90 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$5 Juta[2]
Kalarisan$25,861,249[3]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "Sundance Film Festival 2011: My Idiot Brother". Sundance.Slated.com. Diarsip saka sing asli ing 4 January 2011. Dibukak ing 8 January 2011. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  2. Kaufman, Amy (25 August 2011). "Movie Projector: 'The Help' to brush off the competition again". Los Angeles Times. Dibukak ing 25 August 2011.
  3. http://www.the-numbers.com/movie/My-Idiot-Brother

Pranala njawiBesut