Oxyopes subJawanus

Oxyopes subJawanus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes subJawanus
Jeneng binomial
Oxyopes subJawanus
##ilmuwan##, 1907

Oxyopes subJawanus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1907 déning Strand.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Jawa.

RujukanBesut