Tuduhaké menu pokok

[[Kategori:{{{nama}}}, Palu| ]]

Palu Selatan, Palu
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KuthaPalu

Palu Selatan iku kecamatan ing Kutha Palu propinsi Sulawesi Tengah.