Pangadhem

A adhem, dodo es hotspot, kothak es, kothak kelangan, [1] chilly bin (ing New Zealand ), utawa esky ( Australia ) iku sawijining terisolasi kothak digunakake kanggo nyimpen pangan utawa ngombe sing kelangan.

Chest Ice Portable, Paten AS # 2.663.167 (1953)

Kubus es umume diselehake kanggo mbantu konten ing jero tetep adhem. Paket es asring digunakake, amarga ngemot banyu leleh ing njero, utawa gel sing ditutup ing njero sing adhem luwih dawa tinimbang es biasa (nyerep panas amarga owah-owahan fase).

Pendinginan minuman terisolasi

ReferensiBesut

  1. "coolbox - definition of coolbox by Macmillan Dictionary". Macmillandictionary.com. Dibukak ing 2013-07-11.