Panganggo iki lagi kapenggak. Èntri log penggakan kang pungkasan cumawis ing sor iki minangka rujukan:

Ora ana kaca panganggo 180.241.50.76

Kaca iki kudu digawé lan dibesut déning 180.241.50.76